Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Jodan Boys gaat voor eerherstel tegen Montfoort SV ’19

Jodan Boys speelt zaterdag weer eens derby. In deze competitie zitten een hoop onbekende clubs voor Jodan Boys. Ondanks dat Montfoort SV ’19 een fusieclub is werd er in het verleden al menig duel uitgevochten tussen VV Montfoort en Jodan Boys.

Spaanse zon

Net als Jodan Boys was Montfoort SV ’19 van de winter op trainingskamp in Torremolinos. De Spaanse zon heeft de ploeg van scheidend trainer Gert Kruys meer dan goed gedaan. Na de winterstop heeft Montfoort SV ’19 maar liefst dertien punten behaald. Vanuit een tamelijk troosteloze situatie richting directe handhaving. Een echte prestatie van het team van ons aller bekende Don Mimpen.

Opvallend is de veerkracht van Montfoort SV’19 niet opgeven en doorgaan tot de laatste snik. Tegen SVL werd op deze manier de volle buit binnengehaald en tegen Roda ’46 hield Montfoort SV ’19 nog een punt over in blessuretijd. Jodan Boys is dus gewaarschuwd.

Nieuwe kansen

Jodan Boys kende een teleurstellende middag in Bussum. Bij winst had Jodan Boys goede zaken gedaan. Het verliep echter anders. Jodan Boys stond op het beslissende moment weer met lege handen. Het spel was bij vlagen voldoende, er werd hard gewerkt, maar er werd geen resultaat gepakt. Uiterst zuur.

Gelukkig zijn er zaterdag weer nieuwe kansen. In eigen huis doet de ploeg van Erik van Zoest het de laatste tijd erg goed. Jodan Boys zal zaterdag zeker revanche willen nemen voor de nederlaag die eerder dit seizoen werd geleden in Montfoort. Als Jodan Boys nog iets wil dit seizoen dan zijn de drie punten noodzaak.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.