Jodan Boys, Dick Gijsbertsen

Jodan Boys heeft nog drie zeges nodig

Jodan Boys zal tegen Achilles Veen weer met dezelfde intentie en strijd de wedstrijd in moeten gaan, als vorige week tegen WNC. Om zichzelf uiteindelijk in een goede positie voor handhaving te positioneren, zijn er nog drie overwinningen nodig.

Aankomende zaterdag worden er verschillende mooie wedstrijden gespeeld op het Jodan Boys complex aan de Sportlaan. VR1 en JO23-1 kunnen kampioen worden. JO13-1 speelt een kraker om de koppositie tegen Zestienhoven. En Jodan Boys 1 speelt ook weer een wedstrijd die ergens omgaat.

Goede bekende

Na de schitterende wedstrijd vorige week tegen WNC neemt Jodan Boys het zaterdag op tegen goede bekende Achilles Veen. De ploeg uit Noord Brabant maakt dit seizoen net als Jodan Boys een moeilijk seizoen door. Vooral voor de winterstop had de ploeg van Dennis van der Steen het lastig. De laatste weken heeft Achilles Veen zoveel punten behaald dat ze op de drempel van handhaving staan, maar dat denken en hopen meer ploegen in de onderste regionen. De heenwedstrijd in Veen werd in het voordeel van Jodan Boys beslist. Jaouad el Yaacoubi was de matchwinner met een schitterende goal. Vorige week speelde Achilles Veen gelijk tegen Smitshoek.

Kan Jodan Boys een vervolg geven?

Jodan Boys kan terugkijken op een mooie wedstrijd tegen WNC. Waar Jodan Boys bij het scheiden van de markt vaak aan de verkeerde kant van de medaille stond, viel afgelopen zaterdag alles de juiste kant op. Toen niemand meer echt in een goede afloop geloofde perste Jodan Boys er nog een eindsprint uit. Dit resulteerde in een 4-2 overwinning en euforische taferelen. De Gouwenaars werden eindelijk beloond.

Nul

Zaterdag begint de ploeg van Erik van Zoest weer op nul. Tegen Achilles Veen zal het team weer met dezelfde intentie en strijd de wedstrijd in moeten gaan. Om zichzelf uiteindelijk in een goede positie voor handhaving te positioneren zijn er nog drie overwinningen nodig. Een behoorlijke opgave, maar bij Jodan Boys geloven ze erin.

De wedstrijd begint om 14u30 en staat onder leiding van scheidsrechter M.P. van Dijk.

 
 

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Sport en recreatie gisteren 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed gisteren 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.

4 en 5 mei gisteren 18:44

Bevrijdingsdag in Gouda volop activiteiten

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. En wel op de Goudse manier: samen. Wandel mee voor vrijheid en vrede, bezoek de expositie ‘Wat betekenen mensenrechten voor jóu?’ en ga kijken en luisteren bij Goudse organisaties die zich inzetten voor vrijheid, vrede en gastvrijheid. Iedereen is welkom en alle activiteiten zijn gratis.