Jodan Boys
Advertorial Maak Gouda Duurzaam

Jodan Boys heeft zonnige deal met Van Beek Solar, leden en sponsors

Jodan Boys heeft een mooie en zonnige deal met Van Beek Solar en daarmee meteen voor al haar leden en andere sponsors. Hoe werkt het? Wanneer een (bedrijfs)lid zonnepanelen door Van Beek Solar laat plaatsen op de woning of bedrijfspand, doneert Van Beek voor iedere 10 geplaatste zonnepanelen 1 paneel volledig gratis aan Jodan Boys.

Al jaren zijn de broers Remon en Marco van Beek sponsor bij Jodan Boys. Sinds de oprichting van hun bedrijf Van Beek Elektro ruim 10 jaar geleden, ontwikkelt het Goudse bedrijf zich tot elektrotechnisch expert in de breedste zin van het woord.

De laatste jaren levert en installeert Van Beek Elektro onder het label Van Beek Solar steeds vaker zonnepanelen, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Zonnepanelen dragen bij aan het reduceren van CO2 uitstoot en verdienen zichzelf op den duur bovendien terug. En met de huidige hoge energieprijzen, kan dat heel snel gaan!

Zonnepanelen op het dak van het sponsorhome

Bij Jodan Boys gebruiken ze ook best veel energie. Denk bijvoorbeeld aan de veldverlichting, koelingen in de kantine en de verlichting in de gebouwen. Vanuit milieu- én kostenperspectief is het wenselijk om die energie zelf op te wekken. "Dat gaan we doen door 116 zonnepanelen te plaatsen op het dak van ons sponsorhome. De leverancier? Je raadt het al: Van Beek Solar. Vanuit hun liefde voor de club zijn de gebroeders Van Beek bereid om dat tegen zeer scherpe condities te doen. Dit resulteert in een upgrade van hun sponsorschap naar Diamantsponsor", aldus Karel van den Heuvel en Joop Kempers van Jodan Boys.

Win-win-win: help jezelf, het milieu en de club!

Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom hebben Van Beek Solar en Jodan Boys samen een actie ontwikkeld. Wanneer een (bedrijfs)lid zonnepanelen door Van Beek Solar laat plaatsen op de woning of bedrijfspand, doneren zij voor iedere 10 geplaatste zonnepanelen 1 paneel volledig gratis aan Jodan Boys. "Zo leidt het plaatsen van zonnepanelen door Van Beek Solar bij jou thuis of op de zaak tot winst voor jezelf (je verdient de investering snel terug door verlaging van je energierekening), winst voor het milieu (je beperkt CO2 uitstoot) en winst voor de club (wij ontvangen gratis panelen)", zo promoten Van den Heuvel en Kempers.

Vraag vrijblijvend een offerte of aanvullende informatie op via Jodan Boys. 

Op de foto vindt de symbolische overdracht van het eerste zonnepaneel plaats van Van Beek Solar (mede-eigenaar Marco van Beek, rechts) aan CVV de Jodan Boys (bestuurslid commercie Karel van den Heuvel, links).


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.

Advertorial Muziek gisteren 08:43

Heel weekeinde vol ART & MUSIC op GOUDasfalt

Een heel weekend vol ART & MUSIC op GOUDasfalt. Elf kunstenaars en tien muzikale acts vertonen als onderdeel van Open Atelier Gouda op zaterdag 13 en zondag 14 april hun kunsten op de creatieve broedplaats aan de Gouderaksedijk.