Jodan Boys

Jodan Boys in wachtkamer na verlies tegen FC Aalsmeer

Voorafgaand aan de wedstrijd was er veel gesproken over het belang van het duel tussen FC Aalsmeer en Jodan Boys. De winnaar zou goede zaken doen met het oog op de toppositie. FC Aalsmeer werd de grote winnaar van de middag het versloeg Jodan Boys met duidelijke cijfers, 1-4. Jodan Boys vertrok met een katerig gevoel en zonder punten naar Gouda.

Spectaculair

De opkomst van beide ploegen was spectaculair. Met vuurwerk en harde muziek werd er een mooie sfeer neer gezet. Hier zou vanmiddag gestreden gaan worden om de top van de ranglijst. Jodan Boys hoopte net zo furieus aan de wedstrijd te beginnen als tegen Batavia’90. Helaas was dit niet het geval.

Al in de eerste minuut moest Roy Rondeltap (frontfoto) handelend optreden op een inzet van Aalsmeer. Jodan Boys kwam in de eerste helft niet goed in haar spel. De zijkanten die normaal zo goed worden gevonden hadden het in het eerste bedrijf lastig afgelopen zaterdag.

Schitterend doelpunt

Na een kleine twintig minuten spelen kwam Aalsmeer op voorsprong door een schitterend afstandsschot dat onhoudbaar tegen de touwen verdween. Dit was een domper voor de Gouwenaars. Feit was dat Jodan Boys gaandeweg de eerste helft beter in het spel kwam. Zonder dat er hele grote kansen werden gecreëerd.

Na vijfendertig minuten zorgde Yassire Hamsani voor de gelijkmaker. Een afgeslagen corner kwam voor zijn voeten. Met een hard schot wist hij de keeper te verschalken en Jodan Boys naast Aalsmeer te schieten.

Toen veel toeschouwers aan de thee dachten was het weer Aalsmeer dat op voorsprong kwam. Na dom balverlies van Jodan Boys werd de verdediging makkelijk uitgespeeld en keek Jodan Boys bij het scheiden van de markt weer tegen een achterstand aan.

Goede fase

Jodan Boys kwam ondanks de late achterstand goed uit de kleedkamer. Stan Griffioen kwam in het veld voor Edwin Gouw. Jodan Boys wist in deze fase Aalsmeer naar achter te drukken en het was eigenlijk wachten op de gelijkmaker. Vooral de eerste twintig minuten van de tweede helft had Jodan Boys toe moeten slaan, maar deed dat niet. Heel eerlijk kwam Jodan Boys daarvoor ook niet echt tot hele grote uitgespeelde kansen.

Uitlopen

In het restant van de wedstrijd wisselde Erik van Zoest nog een aantal maal en ging Jodan Boys alles of niks spelen. Het werd het laatste, want de thuisploeg scoorde nog tweemaal. Zo verloor Jodan Boys met 4-1 van de koploper.

Jodan Boys moet weer even in de wachtkamer en zal aankomende zaterdag in eigen huis weer resultaat moeten pakken tegen Woudenberg. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.