Jodan Boys

Jodan Boys neemt het zaterdag thuis op tegen DVVA

Jodan Boys neemt het zaterdagmiddag op eigen veld op tegen DVVA. De ploeg uit Amsterdam was bij aanvang van de competitie een grote onbekende voor Jodan Boys. In de loop van het seizoen is gebleken dat de promovendus een echte versterking is voor de eerste klasse, wat heet misschien stoot DVVA wel in één keer door naar de vierde divisie.

Discotheken

Niet alleen op het veld laat DVVA zich gelden, wie de socials van DVVA volgt ziet dat het een bijzonder (leuk) gezelschap is. Contracten worden in restaurants en discotheken op dansvloeren getekend, na wedstrijden verandert het terras in een festivalterrein dat wordt opgezweept door een DJ. In alles kunnen we zeggen: ‘DVVA heeft de wind in de zeilen.’

Ook de prestaties op het veld mogen er zijn. DVVA heeft echt goede spelers. Een mooie mix van ervaring en jeugdig talent. Dit ondervond Jodan Boys al in de heenwedstrijd toen de ploeg van Erik van Zoest op een achterafveld in de stromende regen werd afgetroefd door de thuisploeg. Deze goede lijn heeft de ploeg van Wilfred den Breejen in de tweede seizoenshelft doorgetrokken. De Amsterdammers staan op dit moment met twee punten meer dan Jodan Boys op de tweede plaats. En wie weet zit er misschien nog meer in het vat.

Katerig gevoel

Jodan Boys hield een beetje een katerig gevoel over aan de wedstrijd in Langbroek tegen SVL. Na een hele goede start en een 0-1 voorsprong leken de Gouwenaars een heerlijke middag bij elkaar te gaan voetballen. De wedstrijd keerde evenwel na twintig minuten al en kwam SVL beter in het spel. Uiteindelijk was een puntendeling het maximale resultaat.

Zaterdag zullen de mannen van Erik van Zoest revanche willen nemen. We hebben al vaker gezien dat Jodan Boys na een teleurstelling de rug weer kan rechten. Jodan Boys kan erg goed voetballen. Wil Jodan Boys dit seizoen nog mee blijven doen om de nacompetitieplekken dan moet er resultaat gepakt worden tegen DVVA.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter R. Westhoff.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.