Jodan Boys

Jodan Boys ontvangt De Dijk aan de Goudse dijk

Jodan Boys neemt het zaterdag op tegen De Dijk uit Amsterdam. Een primeur want nooit eerder speelden beide ploegen tegen elkaar. De Dijk is een fusieclub die is voortgekomen uit de clubs Rood-Wit A en ASV Schellingwoude. Bekende voetballers als Ruud Krol en Patrick Kluivert kwamen in het verleden voor de Amsterdamse club uit.

Laten we niet in het verleden blijven hangen. De wedstrijd van komend weekend is belangrijk zat. Zowel Jodan Boys als De Dijk kennen een teleurstellend begin van de competitie. Beide ploegen wisten nog geen punten te pakken en staan daarom onderaan de ranglijst. Natuurlijk er zijn nog maar twee wedstrijden gespeeld, maar resultaat pakken zaterdag is belangrijk, al is het maar voor het gevoel.

De Dijk verloor in de openingswedstrijd met 2-0 van Spijkenisse. Afgelopen zaterdag was Smitshoek met 0-4 te sterk. Tot de rust gingen beide ploegen nog gelijk op, maar na de rust liepen de Barendrechters al snel uit.

Fahim viel vorige week na rust in en deed dit heel verdienstelijk. 

Jodan Boys herpakte zich zaterdag enigszins voor de matige vertoning tegen Nieuwenhoorn. In Heemskerk speelde Jodan Boys met name in de tweede helft goed voetbal. Rick Wils wist het net twee keer te vinden. Het was helaas niet voldoende want ODIN’59 scoorde driemaal.

Jodan Boys zal op zoek gaan naar de eerste punten. Als de tweede helft tegen ODIN’59 een goed vervolg krijgt liggen er zeker kansen tegen De Dijk. 

De wedstrijd begint om 14u30 en staat onder leiding van scheidsrechter W.H. Kuijntjes.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Boeken vandaag 13:50

Vrijwilligerspenningen voor vrijwilligers Boek aan Huis

Wethouder Thierry van Vugt reikte donderdag vrijwilligerspenningen uit aan Jannie Jacobse, Marjoke Schuurmans en Janny Dekker van Bibliotheek Gouda. Dit in het kader van Bibliotheek aan Huis waarvoor zij al ruim twee decennia boeken bezorgen. En voor voor leesplezier én sociale verbinding zorgen.

Advertorial Film vandaag 13:37

Nu in Cinema Gouda: Back to Black!

Op 18 april komt de gloednieuwe biografische film Back to Black uit, een ode naar één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. Amy's levensverhaal komt tot zijn recht op het witte doek, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot de succesvolle, maar donkere kant van haar carrière. Uiteraard ook te zien in Cinema Gouda. 

Opinie vandaag 13:01

Nachtkaars

Het getal 13 staat wereldwijd bekend als een ongeluksgetal. Niet iedereen is het daarmee eens en vindt dat onzin. Maar ik kan me voorstellen dat veel Goudse voetbalsupporters, gezien de resultaten van afgelopen zaterdag 13 april en de gevolgen daarvan, toch uitgaan van een ongeluksgetal. 

Evenementen vandaag 09:27

Sprekers brengen Goudse Kaasmarkt tot leven in passend outfit

Iedere donderdag is de Markt van Gouda het toneel van een eeuwenoude traditie: de Goudse Kaasmarkt. Toeristen van over de hele wereld verzamelen zich om te genieten van dit spektakel, waar boeren onderhandelen met handelaren, kaas wordt gewogen in de Waag en kaasmeisjes de kazen aanprijzen. Temidden van dit levendige schouwspel staan de sprekers van de Kaasmarkt, in passend outfit.