Jodan Boys

Jodan Boys-SC Feyenoord speelt om handhaving

Jodan Boys-SC Feyenoord: een wedstrijd tussen twee ploegen die ergens om spelen. Niet om het kampioenschap maar om handhaving in deze mooie competitie in de vierde divisie. Dat kunnen we wel zeggen, want mooi en spannend is deze afdeling zeker.

Winst

Twee weken geleden boekte SC Feyenoord een knappe ruime overwinning op Smitshoek. De ploeg uit Barendrecht werd met maar liefst 4-0 naar huis gestuurd. Yarrick Dorst was in deze wedstrijd tweemaal trefzeker. De ploeg van oud-prof André Stafleu klom door deze overwinning naar een veilige positie op de ranglijst. Eerder deze week won SC Feyenoord van Zwaluwen voor de FIDUS Cup.

Hoopvol

Jodan Boys kwam de afgelopen wedstrijden tegen de top van de ranglijst uit. Zowel tegen Kloetinge als tegen Capelle werd er nipt met 1-0 verloren. Ondanks dat het resultaat niet was waarop gehoopt was, bood het spel en de intensiteit aanknopingspunten en vertrouwen voor het restant van de competitie. Ondanks de lijst met blessures wist Jodan Boys de koploper en de nummer twee van de competitie meer dan goed partij te bieden.

Voor de punten

Zaterdag gaat het niet om de complimenten maar om de punten. Bij winst is Jodan Boys weer helemaal terug in de race om handhaving. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter A.L. van de Ketterij.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Boeken vandaag 13:50

Vrijwilligerspenningen voor vrijwilligers Boek aan Huis

Wethouder Thierry van Vugt reikte donderdag vrijwilligerspenningen uit aan Jannie Jacobse, Marjoke Schuurmans en Janny Dekker van Bibliotheek Gouda. Dit in het kader van Bibliotheek aan Huis waarvoor zij al ruim twee decennia boeken bezorgen. En voor voor leesplezier én sociale verbinding zorgen.

Advertorial Film vandaag 13:37

Nu in Cinema Gouda: Back to Black!

Op 18 april komt de gloednieuwe biografische film Back to Black uit, een ode naar één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. Amy's levensverhaal komt tot zijn recht op het witte doek, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot de succesvolle, maar donkere kant van haar carrière. Uiteraard ook te zien in Cinema Gouda. 

Opinie vandaag 13:01

Nachtkaars

Het getal 13 staat wereldwijd bekend als een ongeluksgetal. Niet iedereen is het daarmee eens en vindt dat onzin. Maar ik kan me voorstellen dat veel Goudse voetbalsupporters, gezien de resultaten van afgelopen zaterdag 13 april en de gevolgen daarvan, toch uitgaan van een ongeluksgetal. 

Evenementen vandaag 09:27

Sprekers brengen Goudse Kaasmarkt tot leven in passend outfit

Iedere donderdag is de Markt van Gouda het toneel van een eeuwenoude traditie: de Goudse Kaasmarkt. Toeristen van over de hele wereld verzamelen zich om te genieten van dit spektakel, waar boeren onderhandelen met handelaren, kaas wordt gewogen in de Waag en kaasmeisjes de kazen aanprijzen. Temidden van dit levendige schouwspel staan de sprekers van de Kaasmarkt, in passend outfit.

Ontmoetingsplaats vandaag 09:01

Feestelijke opening Buurthuiskamer De Buurvrouw

Hoe huiselijk wil je het hebben? Wethouder Anna van Popering-Kalkman opende woensdag de ‘De Buurvrouw’ met het uitsteken van zandkoekjes. Deze warme ontmoetingsplek is speciaal ontworpen voor mensen met geheugenproblemen, dementie en/of een klein sociaal netwerk.