Jodan Boys

Jodan Boys-SC Feyenoord speelt om handhaving

Jodan Boys-SC Feyenoord: een wedstrijd tussen twee ploegen die ergens om spelen. Niet om het kampioenschap maar om handhaving in deze mooie competitie in de vierde divisie. Dat kunnen we wel zeggen, want mooi en spannend is deze afdeling zeker.

Winst

Twee weken geleden boekte SC Feyenoord een knappe ruime overwinning op Smitshoek. De ploeg uit Barendrecht werd met maar liefst 4-0 naar huis gestuurd. Yarrick Dorst was in deze wedstrijd tweemaal trefzeker. De ploeg van oud-prof André Stafleu klom door deze overwinning naar een veilige positie op de ranglijst. Eerder deze week won SC Feyenoord van Zwaluwen voor de FIDUS Cup.

Hoopvol

Jodan Boys kwam de afgelopen wedstrijden tegen de top van de ranglijst uit. Zowel tegen Kloetinge als tegen Capelle werd er nipt met 1-0 verloren. Ondanks dat het resultaat niet was waarop gehoopt was, bood het spel en de intensiteit aanknopingspunten en vertrouwen voor het restant van de competitie. Ondanks de lijst met blessures wist Jodan Boys de koploper en de nummer twee van de competitie meer dan goed partij te bieden.

Voor de punten

Zaterdag gaat het niet om de complimenten maar om de punten. Bij winst is Jodan Boys weer helemaal terug in de race om handhaving. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter A.L. van de Ketterij.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.