Jodan Boys

Jodan Boys sluit seizoen af met twee uitwedstrijden

Afgelopen week speelde Jodan Boys de laatste wedstrijd voor eigen publiek. De laatste twee competitiewedstrijden gaat Jodan Boys op bezoek bij respectievelijk Argon en Batavia’90. Jodan Boys zal zich in deze duels van de beste kant willen laten zien om zo het seizoen op een goede manier af te sluiten.

Feitelijk spelen Jodan Boys en Argon zaterdag nergens meer om. De ploeg van Aart Jan van Boksel degradeerde onlangs naar de tweede klasse. Voor Jodan Boys lijkt er alleen nog een theoretische kans weggelegd om de nacompetitie te bereiken. Maar dan moeten Pasen en Pinksteren beiden bijna op één dag vallen.

Degradatie volgt na lastig seizoen

Argon kent een moeilijk seizoen. Een aantal bepalende spelers kampten dit seizoen met langdurige blessures, helaas voor de ploeg uit Mijdrecht was dit blessureleed niet op te vangen. Dit resulteerde in een erg mager seizoen waarbij er maar twee keer werd gewonnen.

In de eerste wedstrijd van het seizoen werd De Meern verslagen en in maart werd er gewonnen van Batavia’90. De laatste twee duels tegen Montfoort SV’19 en tegen Roda’46 werden met slechts één doelpunt verschil verloren. Het duel tegen Montfoort leek lange tijd drie punten voor Argon op te leveren. In de absolute slotfase boog Montfoort SV’19 de wedstrijd helemaal om van een achterstand naar een overwinning. Als je dan eenmaal in de hoek zit waar de klappen vallen…

Onderweg teveel laten liggen

Dat Jodan Boys aan het einde van de rit hoogst waarschijnlijk met lege handen staat, komt omdat de ploeg van Erik van Zoest onderweg teveel punten onnodig heeft laten liggen. Te vaak gaf Jodan Boys op de cruciale momenten niet thuis. Dat is heel zuur, maar wel de realiteit.

Jodan Boys zal de laatste twee uitwedstrijden zo goed mogelijk willen afsluiten. Ook in Mijdrecht gaan de Gouwenaars vol voor de winst. Afgelopen zaterdag boekte Jodan Boys een overtuigende zege op vv De Meern. In deze wedstrijd wist Jodan Boys wel op de beslissende momenten toe te slaan, waardoor er een mooie 4-1 overwinning kon worden bijgeschreven.

Zaterdag twee ploegen die Frank en vrij kunnen spelen. De wedstrijd begint om 14u30 en staat onder rleiding van scheidsrechter M. Roeleveld.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid