Jodan Boys, Jolanda Lehmann

Jodan Boys-talent Amine Rehmi leeft zijn droom bij Rio Ave FC

Kennen jullie het voetbalverhaal van Amine Rehmi? Het verhaal lijkt op een sprookje, maar dat is zeer zeker niet het geval. Rehmi maakte een paar weken geleden een toptransfer van Top Oss naar Rio Ave FC dat uitkomst in de hoogste Portugese competitie: Liga Portugal. Rehmi meldde zich als junior aan bij Jodan Boys waar hij in de JO19-1 ging spelen. Twee jaar bleef hij in dit team voordat hij de overstap maakte naar JO23-1. Het talent maakte toen al indruk met zijn snelheid en zijn kiezelharde schot.

Leen van Steensel liet Rehmi debuteren in de wedstrijd voor de VR Cup tegen tweede divisionist Excelsior Maassluis. Rehmi bekroonde zijn invalbeurt met een schitterende goal, waardoor Excelsior Maassuis uitgeschakeld werd in het bekertoernooi.

In het verdere verloop speelde Rehmi ook voor Jodan Boys 1 in de competitie. Tegen Rijsoord liet hij ook zien zeer doeltreffend te zijn. Jodan Boys hoopte dat hij nog langer bij de club zou blijven, maar Rehmi kon bij Jong Cambuur gaan spelen.

Amine Rehmi in de competitie wedstrijd tegen Rijsoord

Mooie stappen

Na Jong Cambuur tekende de Gouwenaar voor dit seizoen een contract bij Top Oss. Hier liet de aanvaller zich ook weer gelden. Technisch directeur van Top Oss, Linton Posthumus, zei over Rehmi: ‘Hij heeft zich gemanifesteerd als speler met veel doorgroeimogelijkheden.’ Voor Top Oss kwam de stap hoger eerder dan gedacht, want in de winterse transferperiode tekende Amine Rehmi een contract voor 4,5 jaar bij Rio Ave FC.

Competitie met grote namen

Waar Rehmi twee jaar geleden nog bij JO23-1 bij Jodan Boys speelde staat hij dit seizoen tussen toppers als Angel Di Maria en Orkun Kökcu op het veld. "Amine wij zijn trots op de stappen die je hebt gezet en zoals je het zelf omschreef: ‘Bij Jodan Boys ontstond het vlammetje!’ Veel succes bij Rio Ave FC of Boa sorte Rio Ave FC!!", aldus Jodan Boys.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid