Jodan Boys, Jolanda Lehmann
Advertorial Voetbal

Jodan Boys viert 90-ste verjaardag: dit is het feestprogramma

Op 1 mei 1934 werd CVV de Jodan Boys opgericht. Daarom viert Jodan Boys vanaf 1 mei 2024 een heel jaar feest met activiteiten voor leden en vrijwilligers uit alle geledingen van de vereniging. "We gaan er voor zorgen dat we een onvergetelijk jubileumjaar tegemoet gaan. Want herinneringen maken voor het leven, dat is waar het bij onze club om draait!", aldus Karel van den Heuvel (vice voorzitter van de club) dinsdag bij de nieuwjaarsreceptie van de Company Club in tent bij de IJsbaan.

Hieronder lees je meer over het jubileumprogramma van Jodan Boys (wijzigingen voorbehouden)

Woensdag 1 mei 2024
• Jubileumdiner in de Gouwekerk aan de Hoge Gouwe 39. Feestelijk diner voor sponsors en leden op een unieke locatie, precies op de 90ste verjaardag van de club.

Vrijdag 14 juni 2024
• A tribute to our history! 2 of 3 tribute bands uit verschillende periodes uit het verleden van de club, buiten op het hoofdveld op het complex aan de Sportlaan.

Zaterdag 15 juni 2024
• Overdag: Open Gouds 7 x 7 voetbaltoernooi voor senioren (m/v) in diverse klassen
• ’s Avonds: Jodan Boys 90 jaar! Feestavond op het hoofdveld met aansprekende coverband en bekende artiesten, waaronder Freddy Moreira, die vroeger zelf bij Jodan Boys voetbalde.

Herfstvakantie 2024
• 1-daagse voetbaltoernooien voor pupillen (O9 t/m O13)

Zaterdag 21 december 2024
• Foute JB Kerstbingo in de Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk.

Maart 2025
• Dag van de reünie. Spreek af met je oud teamgenoten en bezoek gratis een thuiswedstrijd van JB 1 inclusief aansluitend feest.

Vrijdag 11 april 2025
• Jubileumveiling in de tennishal van Be Quick

Zaterdag 12 april 2025
• Slotfeest in de tennishal van Be Quick

Datum nog te bepalen:
• Voetbalclinic met straatvoetballer(s) voor junioren
• Feestelijke activiteiten voor de G-geleding

Zie voor nadere info https://cvvdejodanboys.nl/


Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.