Jodan Boys

Jodan Boys VR1 verdedigt koppositie bij Barendrecht

“Nog twee finales”, zei trainer Patrick Verwei na de overwinning op Ter Leede VR2. Uit de komende twee wedstrijden moeten de Jodan Boys-vrouwen nog vier punten halen om een stunt te bewerkstelligen: 3x op rij kampioen en promotie naar de Topklasse.  

jodan boys vrouwe feest.jpg

Lastige opgave

Het zou zelfs zaterdag al mogelijk zijn maar dan moet Jodan Boys VR1 de lastige uitwedstrijd bij Barendrecht VR1 winnen en Be Quick’28 VR1 moet punten verspelen tegen het tegen degradatie voetballende SC Stiens VR1

Een lastige opgave. Barendrecht VR1 is in te winning mood met vier achtereenvolgende zeges. De tegenstanders waren niet de minste: Zo werden Be Quick’28 VR1, Saestum VR2 en Klarenbeek VR1 aan de zegekar gebonden.

In Gouda won Jodan Boys VR1 ternauwernood met 4-3 van Barendrecht VR1. Vlak voor tijd stond het nog 4-1 maar kwam Barendrecht VR1 terug na twee snelle goals. Een zeer spannend slot was het gevolg maar konden de Goudse vrouwen uiteindelijk de overwinning uit het vuur slepen.

Vijf op een rij

Dit keer zal het een heel andere wedstrijd worden. Barendrecht doet volop mee in de tweede periode. Zij zullen er op gebrand zijn om er vijf op een rij van te maken. Jodan Boys VR1 zal er uiteraard alles aan doen om met de drie punten in de tas de bus van AlmeiTours in te stappen.

AlmeiTours

"Deze wedstrijd wordt gesponsord door AlmeiTours. De vervoerder zal ons naar Barendrecht brengen. Met onze vaste Chauffeuse Petra, waar we al het hele seizoen plezier van hebben. Bedankt Meindert, Albert en Petra voor de veilige kilometers.

De Bongerd

Er zal om 14.30 uur worden afgetrapt op Sportpark De Bongerd in Barendrecht. Scheidsrechter is de heer Van den Berg

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk.