Jodan Boys
Advertorial Voetbal

Jodan Boys zoekt ambitieuze hoofdtrainer met ervaring

Voetbalvereniging C.V.V. De Jodan Boys, uitkomend in de Eerste Klasse B, is op zoek naar een ambitieuze Hoofdtrainer voor de A-selectie voor het seizoen 2024-2025.

De Jodan Boys heeft als doelstelling om met zoveel mogelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding op een zo hoog mogelijk niveau uit te komen. Met deze doelstelling zijn we sinds 2008 lang actief geweest op 4e divisie niveau. Afgelopen seizoen degradeerde het team, maar de ambitie is om snel weer terug te keren op divisieniveau.

Jodan Boys is op zoek naar een hoofdtrainer die:

  • een aantal jaar aantoonbare ervaring heeft als hoofdtrainer op minimaal 1e klasse niveau bij een standaardelftal;
  • in het bezit is van minimaal het diploma UEFA-A;
  • 3 avonden per week beschikbaar is (ma, di en do) voor het leiden van de trainingen en op zaterdag de coaching voor zijn rekening neemt;
  • bereid is zich te conformeren aan het voetbaltechnische beleidsplan van de club;
  • communicatief sterk is en kan motiveren;
  • in staat is te communiceren met verschillende geledingen;
  • een verbinder is in het groepsproces;
  • consistent en evenwichtig is;
  • gevoel heeft voor de normen en waarden van de club.

Belangstellenden, die in aanmerking willen komen voor deze functie, kunnen hun interesse tonen door een sollicitatie + CV op te sturen naar de aanstellingscommissie via e-mailadres sollicitatie@cvvdejodanboys.nl.  De inschrijving sluit op 14 januari 2024.

Op basis van de ingekomen reacties maakt de aanstellingscommissie een selectie voor de eerste gespreksronde. Op basis van de bevindingen van deze commissie wordt er een advies uitgebracht aan het bestuur van de vereniging.


Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid