Jonge vrouwen zwaargewond bij ernstig ongeluk op snelweg

Bij een auto-ongeluk op de A20 ter hoogte van Maasland zijn donderdagavond vijf jonge vrouwen gewond geraakt. Een aantal van hen is volgens de politie zwaargewond geraakt. Waaronder de bestuurster van de auto, een 21-jarige vrouw uit Gouda.

Aanspreekbaar

In de auto zaten zes jonge dames, waarvan er vijf gewond zijn geraakt. Het letsel varieert van van lichte tot zware verwondingen. Volgens een woordvoerder van de politie zijn de slachtoffers allemaal aanspreekbaar en naar verschillende ziekenhuizen in de regio gebracht.

Het gaat om drie vrouwen van 19, 21 en 22 jaar uit Maassluis, een vrouw van 20 jaar uit Den Haag, een vrouw van 21 jaar uit Gouda (de bestuurster) en een minderjarig meisje van 17 jaar uit De Lier. De 17-jarige was de enige die niet gewond raakte.

Auto tegen vangrail

Het ongeluk vond donderdagavond plaats rond 22u30. De auto is tegen de vangrail gereden. Hoe dat kon gebeuren, wordt nog door de politie onderzocht. De woordvoerder meldt dat er geen indicatie is dat er drugs of alcohol in het spel waren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.