Jodan Boys
Advertorial Voetbal

Juwelier Jos diamantsponsor Jodan Boys

Juwelier Jos is diamantsponsor van Jodan Boys. Afgelopen zaterdag werd na afloop van de wedstrijd Jodan Boys – Batavia in het sponsorhome de overeenkomst ondertekend door Jos van Beek en Gerard Wolters namens Jodan Boys.

Jodan Boys is verheugd met het feit dat Juwelier Jos de vereniging vanaf heden ondersteunt als 'diamantsponsor'.

Juwelier Jos; dé Juwelier van Gouda, is gevestigd op de Lange Tiendeweg 17. Ambacht, vakmanschap en kennis komen samen in de edelsmederij van Juwelier Jos; het team van goudsmeden heeft jarenlange ervaring in het maken en repareren van sieraden. Van simpele reparaties tot volledig nieuw ontwerpen van sieraden, bij Juwelier Jos is vrijwel alles mogelijk.

De dienstverlening van deze juwelier bestaat uit:

  • Ontwerpen van sieraden
  • Horloge reparaties
  • Sieraden reparaties
  • Inkoop van goud & zilver

Verder onderscheidt Juwelier Jos zich door:

  • Ambacht & vakmanschap
  • Directe service
  • Unieke en persoonlijke sieraden
  • Persoonlijke hulp
  • Productie & reparatie in huis.
”Wij ontwerpen en produceren alle sieraden in ons eigen atelier in Gouda. Omdat we het gehele productieproces in huis doorlopen zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen qua sieraden is de keuze enorm, ook de mogelijkheden voor het personaliseren van een sieraad zijn erg groot”, aldus Meester Goudsmid en eigenaar Jos van Beek.
 
Bekijk het volledige assortiment van Juwelier Jos op https://juwelierjos.nl/
.

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk.