Jodan Boys
Advertorial Voetbal

Kaal geschoren spelers Jodan Boys willen revanche bij patattraining

Het eerste elftal van Jodan Boys verloor vorig jaar met 5-4 van zo'n 90 pupillen van de vereniging. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse patattraining. Door dit verlies moesten spits Rick Willes en verdediger Joey Vergunst onder de tondeuse. Zij verschenen vervolgens kaal bij de oefenwedstrijd tegen Olympia: 3-5 winst. Komende zaterdag staat weer de traditionele patattraining op het programma. Willes en Vergunst kijken er al naar uit en willen revanche. Ze betrekken de staf bij hun weddenschap.

Patattraining bij Jodan Boys

De jongste jeugd van Jodan Boys kwam zaterdagmorgen in actie tegen de selectie. De mannen van het eerste en jong Jodan Boys gingen na de zogeheten patattraining de strijd aan gaan tegen de selecties van 7, 8 en 9-jarigen! Grondlegger van de patattraining was Piet de Jong.

Alle JO (MO) 7-8-9 pupillen kregen eerst een gratis voetbalclinic van de spelers en trainers van Jodan Boys 1. Gevolgd door een wedstrijd 7/8/9 tegen hetzelfde Jodan Boys 1. Als afsluiter krijgen alle pupillen die getraind hebben natuurlijk een PATATJE!!

 


Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid