Kapotte bus blokkeert drie uur lang verkeer op Bodegraafsestraatweg

Een kapotte bus op de Bodegraafsestraatweg heeft donderdag geleid tot een verkeerschaos op de wegen van en naar Gouda. De bus was gestrand bij de oversteekplaats aan het Watergraspad en stond daar stil tussen 15u00 en 18u00. De politie regelde in de tussentijd het verkeer op de Bodegraafsestraatweg tussen Gouda en Reeuwijk. 

Eenrichtingsverkeer

De stremming leidde uiteindelijk tot eenrichtingsverkeer vanuit Reeuwijk naar Gouda toe. Omgekeerd werd het verkeer vanuit Gouda tegengehouden op de rotonde bij het Olympia-veld. Dat verkeer werd omgeleid.

De bus werd uiteindelijk rond 18u00 door zwaar materieel weggesleept. Het verkeer kwam daarna weer op gang.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:01

Sportzomer SPORT•GOUDA heeft Olympisch tintje

Deze zomer houdt SPORT•GOUDA tal van sportieve activiteiten met een Olympisch tintje. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen en genieten van sport- en spel door heel Gouda. Sportzomer met SPORT•GOUDA: Sportieve activiteiten met een Olympisch tintje.