Theo Krins

Kijk op Straat is nu te koop!

Met 48 fotografen is er anderhalf jaar lang hard aan gewerkt aan het project Kijk op Straat en het eindresultaat mag bekeken worden. In Gouda Studio's aan de Oosthaven was de boekpresentatie en ontving Marianka Peters uit handen van Peterpaul Kloosterman het eerste exemplaar. Wethouder Thierry van Vugt ontving het tweede  exemplaar. Marianka had graag zelf meegewerkt aan dit project, maar haar gezondheid laat dat helaas niet meer toe.

Blog Theo Krins |

 

Het was bijzonder leuk om als fotografen en verantwoordelijken van dit prachtige project elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. En eerlijk is eerlijk, het boek is echt een juweeltje! Een aanwinst in het kader van het het 750-jarig bestaan van onze stad met een bijzonder invulling van het thema Geef Gouda door, door 1054 straten van Gouda op een originele wijze in beeld te brengen.

Zelf heb ik een aantal straten in Goverwelle en de Binnenstad mogen fotograferen.

Marianka Peters ontvangt het 1e exemplaar

Kijk op Straat expositie

Op 16 april om 16u00 is eveneens bij Gouda Studio’s de feestelijke opening van de eerste Kijk Op Straat expositie. Gedurende het feestseizoen is er een reizende binnenexpositie en een reizende buitenexpositie. De expositie laat een selectie zien van alle foto’s die de organisatie heeft binnen gekregen, geprint op groot formaat. De expositie verhuist dus steeds naar een ander deel van de stad, maar de aftrap is de 16e in Gouda Studio’s.

Thierry van Vugt heeft veel waardering voor dit project

 

 

 

 

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Stadshart vandaag 11:26

Oplevering nieuwe fietsenstalling Agnietenstraat loopt uit

De verbouwing van het pand, waar voorheen de speelgoedzaak Intertoys en reiswinkel D-Reizen zaten, is in volle gang. Het moet uiteindelijk een openbare fietsenstalling worden. Maar het is nog lang niet af. Helaas is het niet gelukt om deze verbouwing nu al klaar te hebben zoals op de borden om het pand staat.  De verwachting is dat de opening pas eind juni of zelfs begin juli zal zijn.

Media vandaag 11:00

ZoGouds ook op reis goed gelezen

Niet alleen in Gouda wordt ZoGouds (goed) gelezen. Ook buiten Gouda, in heel Nederland. En ook op vele plaatsen in het buitenland. Zelfs over de hele wereld. Zoals hier op Ko Tao, aan de Golf van Thailand.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:21

Sportieve meivakantie met SPORT•GOUDA: hier het programma

Tijdens de meivakantie zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook deze vakantie staat er namelijk weer een leuk en gevarieerd sport- en beweegprogramma op de planning. Ook kun je vanaf maandag 29 april weer een sprong maken in het buitenbad! Wanneer zien we jou bij onze activiteiten? Bekijk snel het programma op www.sportpuntgouda.nl.