Maak Gouda Duurzaam
Advertorial Maak Gouda Duurzaam

Klussen als vakantieplan? Vraag energiecoach om gratis advies

Ben je van plan nu toch echt die kozijnen aan te pakken in jouw vakantie? Of je vloer te vervangen? Heb je andere klussen die je gaat uitvoeren? Kijk dan of je ze kunt combineren met het energiezuinig maken van je woning.

Vraag een energiecoach om mee te denken

In Gouda staan zeer ervaren en goed opgeleide coaches klaar om met je mee te kijken. Ze geven graag en gratis advies over het nemen van kleine maatregelen om zuinig met energie om te gaan. Ook kunnen zij advies geven over het isoleren en duurzaam maken van je woning, zodat je daarbij gerichte keuzes kunt maken.

Een mooie besparing

Kijk dus gelijk, als je gaat klussen, of je je huis duurzamer kunt maken. Vraag ook een energiecoach om daarover mee te denken. Zodat kou, maar ook warmte in de toekomst zoveel mogelijk buiten blijven.

Dat zie je straks dan ook weer terug in je energierekening. Het aanvragen van een coach kan via de pagina gratis energieadvies.


Meer nieuws

Religie vandaag 15:17

In kluis gevonden laatmiddeleeuwse incunabelen komen terug naar Gouda

De in 2022 in een kluisje bij de Haastrechtse passionisten teruggevonden incunabelen komen terug naar de Librije in Gouda. De incunabelen komen oorspronkelijk het Goudse Paulusklooster, zijn versierd door collatiebroeders, zijn vervolgens in de Goudse Librije belandt en daaruit weer geveild. De zeven Goudse incunabelen uit het Passionistenklooster in Haastrecht worden 17 mei overgedragen aan het Streekarchief Midden-Holland.

Advertorial Winkels vandaag 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Stadshart vandaag 11:26

Oplevering nieuwe fietsenstalling Agnietenstraat loopt uit

De verbouwing van het pand, waar voorheen de speelgoedzaak Intertoys en reiswinkel D-Reizen zaten, is in volle gang. Het moet uiteindelijk een openbare fietsenstalling worden. Maar het is nog lang niet af. Helaas is het niet gelukt om deze verbouwing nu al klaar te hebben zoals op de borden om het pand staat.  De verwachting is dat de opening pas eind juni of zelfs begin juli zal zijn.

Media vandaag 11:00

ZoGouds ook op reis goed gelezen

Niet alleen in Gouda wordt ZoGouds (goed) gelezen. Ook buiten Gouda, in heel Nederland. En ook op vele plaatsen in het buitenland. Zelfs over de hele wereld. Zoals hier op Ko Tao, aan de Golf van Thailand.