SV Donk
Advertorial Voetbal

KNVB regiofinale Schoolvoetbaltoernooi 2024 morgen bij DONK

KNVB regiofinale van het Schoolvoetbaltoernooi 2024 wordt morgen, op woensdag 15 mei, gespeeld bij de voetbalvereniging SV DONK aan de Nieuwe Donkstraat.

Tijden

De eerste wedstrijden zullen om 14u00 zijn. De laatste wedstrijden worden rond 17u00 afgewerkt, waarna het toernooi rond 17u30 wordt afgesloten met de prijsuitreiking.

Deelnemende gemeenten

Tijdens de regiofinale voetballen alle winnaars van de stadsfinales. De volgende gemeenten doen mee bij ons in Gouda.

  • Gouda*
  • Krimpenerwaard
  • Lansingerland
  • Nieuwkoop
  • Oudewater
  • Kaag en Braasem
  • Alphen aan den Rijn

* voor Gouda gaat het om meiden groep 7/8 en jongens groep 5/6 en 7/8. De meiden uit groep 5/6 spelen de Regiofinale in Leiden. 


Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.