Prego!

Koffiezaak Prego! sluit zaterdag 16 maart de deuren

Koffiezaak Prego! op de hoek van de Sint Anthoniestraat in het centrum van Gouda, stopt ermee. De koffiezaak sluit zaterdag 16 maart de deuren.

horeca koffiezaak prego sint anthoniestraat andre van vliet.jpg
 
Eigenaar Alexander van Vliet zegt met Prego! een goed lopende zaak te hebben en wil graag doorgroeien en uitbreiden. Maar dat kan niet op die plek.
 
Aan de andere en figuurlijke kant is de rek er voor Van Vliet ook wel uit. Hij heeft de zaak bijna acht en een half jaar gerund. Eerst als franchisenemer van Doppio en daarna als eigenaar van Prego! Zaterdag 16 maart sluit Prego!
 
Op zijn facebookpagina heeft Van Vliet een bedankbrief gezet voor zijn klanten.
 
Lieve fans, gasten, iedereen,
 
Het is voorbij...
 
Met tranen in onze ogen delen we mee dat Prego! gaat sluiten.
 
Bijna 8 1/2 jaar lang hebben we met hart en ziel gewerkt, gelachen en gehuild. Jullie waren onze gasten, fans en ambassadeurs, maar meer nog: onze vrienden.
 
We koesteren de momenten samen en sluiten met pijn in ons hart, maar met dankbaarheid voor alles wat we hebben meegemaakt.
 
Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun. Jullie hebben Prego! gemaakt tot wat het is.
 
De laatste dag dat we open zijn is zaterdag 16 maart. De komende weken zullen we geleidelijk aan afbouwen. We hopen jullie nog te mogen verwelkomen om afscheid te nemen.

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.