SportpuntGouda
Advertorial Sport en recreatie

Kom in kerstvakantie in beweging met SPORT•GOUDA

Het is weer zover! De ‘mooiste tijd’ van het jaar is aangebroken. Overal zien we versierde kerstbomen, de lichtjes staan aan én het is kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie hoeft de Gouwenaar gelukkig niet stil te zitten! Van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024 heeft SPORT•GOUDA weer een leuk en divers sport- en beweegprogramma opgezet. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, voor verschillende leeftijdscategorieën. Lees hieronder snel verder voor het volledige programma.

Team SPORT•GOUDA wenst iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2024!

sportpuntgouda merry christmas.jpg

SPORT•GOUDA biedt weer leuke sport- en beweegactiviteiten aan in winterse sferen tijdens de kerstvakantie.

Obstacle Waterrun in het Groenhovenbad

In het Groenhovenbad is het deze vakantie lastig om droog te blijven! Neem jij het op tegen je vrienden en vriendinnen op de mega Obstacle Waterrun? Van 2 t/m 5 januari kun jij in het Groenhovenbad de uitdaging aangaan op de grootste waterbaan van Gouda en omstreken! Koop snel een ticket voor één van de tijdsblokken van 45 minuten op de website van SPORT•GOUDA.

12+ activiteiten

Alle 12+ plussers kunnen op 3 januari de strijd met elkaar aan tijdens het 5 vs 5 voetbaltoernooi. Beide activiteiten zijn gratis, vinden plaats in Sportcentrum de Mammoet en worden georganiseerd in samenwerking met gro-up buurtwerk.

Lekker zwemmen in het Groenhovenbad

In het Groenhovenbad geldt er tijdens de twee weken kerstvakantie een aangepast openingstijdenrooster. Zo kan er dagelijks recreatief gezwommen worden, en worden er leuke lessen georganiseerd zoals Watergymnastiek, Aquajoggen en Zwanger & Fit. Op woensdag 3 januari is er een nieuwjaars spelmiddag in het zwembad, met de leukste spellen voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Mis niets van deze winterse activiteiten! 

Kijk voor alle informatie over de kerstvakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.

 


Meer nieuws

Voetbal vandaag 13:23

DONK loopt tegen eerste seizoensnederlaag op

Een bij vlagen goed spelend DONK is tegen een verdedigend ingesteld Alphia door persoonlijke fouten tegen de eerste thuisnederlaag aangelopen: 1-2. Door dit resultaat zakken de Gouwenaars nu naar plek twee, drie punten achter VUC en gelijk met HVV.

Advertorial Feest vandaag 12:49

Organisatie Koningsnacht en Koningsdag in handen van De Theaterbakkerij

De Theaterbakkerij neemt dit jaar de organisatie van Koningsnacht en Koningsdag op de Markt van Gouda op zich. Zo maakte Ruud Bakker zaterdagmiddag bekend in de spelershome van Jodan Boys waar De Theaterbakkerij het buffet bij de wedstrijd Jodan Boys-Woudenberg sponsorde en De Theaterbakkerij de plannen voor 2024 presenteerde.

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie.