Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Ondernemen

Kom jij ook naar Startersevent Gouda bij Rabobank Hollandse IJssel?

Als je je aan het oriënteren bent op het starten van een eigen bedrijf of je bent recent gestart, ben je van harte welkom bij hèt Startersevent van Rabobank Zuid-Holland in Gouda. Je gaat met een schat aan informatie én inspiratie weer naar huis. Rabobank houdt het event in samenwerking met Interpolis, startersdagen.com en Gemeente Gouda op dinsdag 11 oktober.

 

Verschillende aspecten

Tijdens het event word je over verschillende aspecten geïnformeerd. Zoals belastingen, ondernemersplan, marketing & sales en rechtsvormen. Je kunt ook een masterclass acquisitie volgen van Linkleaders. Laat je na dit gedeelte informeren op de informatiemarkt, tijdens de speed meet-ups en workshops.

 
Waarom naar Startersevent Gouda?
 
Welke starter ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de startersevent in Gouda zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor het startersevent!

Waar moet je als startende ondernemer allemaal aan denken:

  • Welke belastingen ga ik betalen (BTW, inkomstenbelasting) / startersaftrek
  • Wat is het urencriterium voor starters en wanneer kom in je in aanmerking voor aftrekposten?
  • Welke verplichte kosten moet ik maken, zoals eigen bijdrage Ziekenfonds
  • Hoe bedenk je een goede naam
  • hoe bescherm je je idee, merk of logo
  • hoe bepaal je een goed uurtarief
  • hoe verzeker je jezelf tegen ondernemersrisico’s
  • hoe zorg je ervoor dat je inkomsten niet stoppen bij arbeidsongeschiktheid
  • Zakelijk leasen, ook voor starters
  • ontwikkel je ondernemersvaardigheden
  • Het vinden en binden van (nieuwe) klanten

 

Programma

18.00 uur     Masterclass acquisitie door Linkleaders (deelname optioneel)
18.30 uur     Ontvangst
18.45 uur     Opening door Gemeente & Rabobank
19.15 uur     Informatiemarkt Start & grow your business (tot 21u00)
19.35 uur     Speed meet-up 1 - Marketing & Sales
20.05 uur     Speed meet-up 2 - Inspiratie
20.30 uur     Speed meet-up 3 - Coaching
21.00 uur     Workshop ronde 1 met o.a. Rabobank, KPN en Omzetcoach
21.30 uur     Workshop ronde 2 met onder meer Toets je haalbaarheid en Qredits

 

Gratis professionele foto

Een eerste indruk is de belangrijkste. Tegenwoordig is de kans groot dat je iemand voor het eerst online ontmoet. Het is daarom belangrijk dat je profielfoto eruit springt. Je profielfoto laat zien wie jij bent en moet uitnodigen om contact met jou op te nemen. Bij de stand van Francis Frionnet kun je een professionele profielfoto laten maken. Maak er gebruik van!

Lokatie

Het event vindt plaats in het kantoor van de Rabobank Hollandse IJssel in Gouda, Burgemeester Jamessingel 41. De ontvangst is vanaf 18u30. De masterclass (optioneel) start om 18u00.

Meer informatie en gratis tickets vind je hier.


Meer nieuws

Sport vandaag 16:56

100 supporters GMHC met auto's en bus en pizza naar Groningen

Dames 1 van de Goudse Mixed Hockey Club is vrijdagmiddag afgereisd naar het verre Noorden voor de kwartfinale van de Silver Cup. Zie frontfoto. In Groningen nemen de Goudse hockeydames het op tegen GHBS. Zo'n 100 supporters reizen de cupfighters na in auto's en met de bus. Daarbij zorgt sponsor New York Pizza voor een goede bodem. 

Politie en handhaving vandaag 16:23

Verboden wapens bij integrale controle bedrijventerrein Gouwestroom

Bij een integrale controle op bedrijventerrein Gouwe Stroom is donderdag in een van de bedrijfspanden verboden wapens, waaronder een vuurwapen en kruisboog, aangetroffen. De toezichthouders hebben de zaak overgedragen aan de politie die de wapens in beslag heeft genomen. De eigenaar is aangehouden en de politie heeft de zaak verder in onderzoek genomen.

Advertorial Winkels vandaag 15:26

Casa Bloemendaal blijft open en heeft geen leegverkoop

Casa sluit een op drie Nederlandse winkels. Zo werd deze week bekend. Het management van Casa verzekert dat de Casa vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal open blijft. "We hebben Mid Season Sale, maar zeker geen leegverkoop", zo laat Casa Gouda weten, mede via posters op de ramen.

Religie vandaag 15:17

In kluis gevonden laatmiddeleeuwse incunabelen komen terug naar Gouda

De in 2022 in een kluisje bij de Haastrechtse passionisten teruggevonden incunabelen komen terug naar de Librije in Gouda. De incunabelen komen oorspronkelijk het Goudse Paulusklooster, zijn versierd door collatiebroeders, zijn vervolgens in de Goudse Librije belandt en daaruit weer geveild. De zeven Goudse incunabelen uit het Passionistenklooster in Haastrecht worden 17 mei overgedragen aan het Streekarchief Midden-Holland.

Advertorial Winkels vandaag 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.