Raymond Aarsman

Kom woensdag ook naar Super Cool Kidsfeest: dit is er te doen

Kom jij op 31 mei naar het Super Cool Kidsfeest, van 14 tot 17u00 op de Goudse markt? Toegang is gratis en er is echt van alles te doen! 

Het Super Cool Kidsfeest is het afscheidsfeestje van het kindercollege. Ieder jaar treedt er een nieuw kindercollege aan en neemt het oude afscheid. Tijdens dit gratis feest is er van alles te doen en te beleven voor alle kinderen in Gouda, vormgegeven naar de plannen van de leden van het college, onder begeleiding van de Brede School Gouda en gemeente Gouda. In 2020 en 2021 kon het feest niet op de traditionele manier doorgaan en zijn er alternatieve activiteiten op meerdere locaties georganiseerd. In 2022 was het Super Cool Kidsfeest onderdeel van de openingsfeesten Gouda750. 
 
Super Cool Kidsfeest - de groene editie. Woensdag 31 mei van 14.00 tot 17.00 uur op de Markt in Gouda. Kom ook naar het gratis kinderfeest van het kindercollege van Gouda! Er zijn allerlei leuke dingen te doen.

De Markt is deze middag verdeeld in 6 pleinen:

  • Hoofdplein: voor een dansje, muziek en andere feestelijke activiteiten.Kom je mee zingen, dansen of muziek maken? Meld je aan bij marike@mirakeltheater.nl.
  • Beweegplein: voor sport, spel én een stormbaan van het leger.
  • Voel-je-goedplein: om te spelen, te chillen en te dansen in de Stille Disco.
  • Cultuurplein: kom er knutselen of bezoek de kinderkleding-ruilbeurs. Ruil je klediing om tegen iets nieuws of pimp je eigen T-shirt! Neem dus een T-shirt en kleding om te ruilen mee .
  • Natuurplein: voor de liefhebbers van de natuur – een plein vol blije bijen.
  • Techniekplein: hier gebeurt van alles over recyclen en spelen met robots.

Op verzoek van het kindercollege is de Markt op deze middag een rookvrije zone.

Kinderwethouder Milou houdt een kinderkledingbeurs

Heb je te veel kleren die je niet meer past of die je niet meer leuk vindt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Kinderwethouder Milou organiseert een kinderkleding-ruilbeurs en jij kunt meedoen!

Kom naar het Super Cool Kidsfeest en neem je kleding mee. Je kunt maximaal 5 kledingstukken (tot en met maat 176) per persoon inleveren en vervolgens hetzelfde aantal uitkiezen om mee naar huis te nemen. Het is gratis, duurzaam en vooral heel leuk!

De kinderkledingruilbeurs bevindt zich in de burgerhal van het Stadhuis op de Markt. Let er wel op dat de kleding die je inlevert schoon en fris is, en niet kapot is. We controleren alles bij de inname, zodat je er zeker van kunt zijn dat de kleding die je meeneemt ook heel en schoon is.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de kinderkleding-ruilbeurs en ruil je kleding om voor iets nieuws en leuks! De kinderkledingbeurs is open tot 16u30.

Bij feest hoort een traktatie

Vanaf 14u30 trakteert het kindercollege op een heerlijke échte goudse stroopwafel . Kom je er ook eentje halen? (Zolang de voorraad strekt)

De stroopwafels worden beschikbaar gesteld door Berg's BakeryKamphuisen siroopwafelsMarkus & Markus StroopwafelsStroopwafelbakkerij Markus en Punselie

Super-Cool-Goede-Doel

Een feest is leuk, maar we willen ook graag iets doen voor een goed doel. Dit jaar steunen we kinderen die moeten opgroeien in armoede, in samenwerking met de Voedselbank Gouda. Deze kinderen krijgen zelden iets extra's en wij willen ze graag blij maken met een zomerse verrassing. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer een klein bedrag óf geef een bijdrage in de vorm van levensmiddelen die je deze middag kan inleveren. Voor een klein bedrag geven we deze kinderen al een grote glimlach! Samen maken we het verschil voor kinderen in armoede.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 19:33

Spoorstraat voor laatste keer afgesloten voor werkzaamheden aan viaduct

Let op: dit weekend is de derde en laatste afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege het aanbrengen van een betonlaag op het nieuwe viaduct. De Spoorstraat is daarvoor afgesloten van vrijdag 19 april 21u00 tot uiterlijk zondagochtend 21 april 6u00. 

Voetbal gisteren 19:20

Jodan Boys VR1 verdedigt koppositie tegen Ter Leede VR2

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag een belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede VR2. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Jodan Boys VR1 drie verliespunten minder dan Be Quick VR1, Saestum VR2 en Reiger Boys VR1. De strijd om het kampioenschap ligt nog volledig open en het zullen spannende weken worden.

Advertorial Festival gisteren 19:09

Kom jij ook naar Gouds Bierfestival in Burgerhal Stadhuis?

Gouda Bierstad houdt op zondag 21 april haar tweede bierfestival in de Burgerhal van het Stadhuis. Heb jij al een kaartje? De kaarten kosten € 25,-. Hiervoor krijg je vier muntjes en een Gouda Bierstad proefglas.

Ontmoetingsplaats gisteren 18:51

Lentegesprekken brengen de buurt dichter bij elkaar

Wat zou er gebeuren als je met zes buren bij elkaar komt en echt naar elkaar zou luisteren? Gouda Bruist organiseert in mei en juni Lentegesprekken om Gouwenaars te stimuleren om een gesprek te organiseren in de huiskamer of in het buurthuis. Eerder al voor de Wintergesprekken en nu voor de Lentegesprekken wordt de werkvorm ‘Stroopwafel Gesprekken’ gebruikt.