Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

'Krakers' vertrokken uit pand Verkennerspad en gaan verder op verkenning

'Krakers' Ron Coomans en Herb Lubeek woonden sinds 5 oktober 2023 in het al jaren leegstaande en verwaarloosde pand aan het Verkennerspad 2. Na uitspraak van de rechtbank moesten ze de schuur voor 1 februari verlaten. Dat hebben ze donderdagmorgen in alle rust en vrijwillig gedaan. Daarvoor hebben ze de keet leeggeruimd, schoon en in oorspronkelijk staat achtergelaten. De twee zijn nu op verkenning naar een andere eigen plek.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.