Advertorial Film

'Krazy' goede films en Moederdagspecials in Cinema Gouda!

In de première deze week vinden we bij Cinema Gouda een ruim aanbod met onder meer 'Kingdom of the Planet of the Apes', 'Knox Goes Away' en 'Drie Rovers en een Leeuw'. Heb je al een cadeautje voor moederdag aanstaande zondag? Wat dacht je van één van de moederdagspecials: The Braid en Bed & Breakfast! 

Exclusief als eerste te zien op het grote doek: de eerste twee afleveringen van het vierde seizoen van de succesvolle bijbelse serie 'The Chosen'. Mis je kans niet!

Ook is er een aantal films te zien voor hun officiële première datum waaronder 'Fantasievriendjes' van John Krasinski en 'Krazy House' van de makers van New Kids.

ZO 12 MEI MOEDERDAGSPECIAL – The Braid
Inloop 14u00 | start film 14u30
Een prachtige boekverfilming van de gelijknamige bestseller. Drie vrouwen, drie continenten en drie culturen. Toch zijn hun verhalen over het doorzettingsvermogen van vrouwen met elkaar verbonden. Laat je moeder in de watten leggen met een glas prosecco en een heerlijk zoet hapje voorbereid door onze cateraar.

ZO 12 MEI MOEDERDAGSPECIAL – Bed & Breakfast
Inloop 14u30 | start film 15u00
Workaholic Sarah neemt tot haar eigen verbazing ontslag. Op zoek naar structuur gaat ze passen op de Bed & Breakfast van haar tante. Wat moet dit stadse meisje tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Laat je moeder in de watten leggen met een glas prosecco en een heerlijk zoet hapje voorbereid door onze cateraar.

ZO 12 MEI 50+ PREVIEW – Carmina Burana
13u00 Een prachtige registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne. Zie deze film met verbluffend Dolby Atmos geluid. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

ZO 19 MEI 50+ PREVIEW – I Am the River, The River is Me
15u00 Indrukwekkende documentaire over de Whanganui Rivier in Nieuw Zeeland. Deze rivier kreeg in 2017, als eerste ter wereld, dezelfde rechten als een mens. De inheemse stammen nemen een groep documentairemakers mee op een adembenemende reis over de rivier.

DO 23 MEI MANNENAVOND – Furiosa: A Mad Max Saga
Inloop 19u30 | film start 20u00 Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Furiosa moet vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis. Tickets inclusief een broodje bal met satésaus & Grolsch Beugel!

ZO 26 MEI 50+ PREVIEW – Maria Montessori
15u00 Deze film vertelt het indrukwekkende verhaal van een vrouw die haar tijd ver vooruit was en die streed voor haar nieuwe onderwijsmethode in een tijd die werd gedomineerd door mannen. Maria Montessori ontwikkelde een baanbrekende onderwijstechniek voor mensen met een leerstoornis. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

DI 28 MEI 50+ PREVIEW – Ezra
15u00 Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles. Geniet van deze prachtige film met o.a. Robert De Niro als één van de eersten inclusief een heerlijk glas wijn na afloop.

WO 5 JUN PREMIÈRE – Bad Boys: Ride or Die
19u30 Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht. Zie de film als eerste! Tickets inclusief een medium popcorn of nacho’s met saus en frisdrank

WO 12 JUN LADIES EVENING – De Mooiste Dag
20u00 Nadat ze een dodelijk ongeluk veroorzaakte zit schrijfster Jasmijn vast in een writersblock. Het enige wat ze schrijft zijn onbeantwoorde brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Dan neemt ze een radicaal besluit en vertrekt ze naar het hotel dat Wim runt in Marokko. De twee sluiten een onverwachte vriendschap. Er is alleen één probleem: Wim weet niet wie Jasmijn daadwerkelijk is. Een gezellige avond uit inclusief een welkomstdrankje en goodiebag.

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:43

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.