Advertorial gospel

Laatste kaarten Black Gospel Night

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog een paar dagen dan is het zover! Een mooie opmaat is Black Gospel Night in de Sint Janskerk. Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

black gospel night koor.jpg

Betoverend

Dit betoverende evenement brengt bekende gospelartiesten, zoals Edsilia Rombley (21/12), Michelle David (22/12), Elvis E en Za-El Gospel Choir samen om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreide selectie van Gospel, Soul, Spirituals en bekende kerstsongs.

Vanuit het hele land nemen bezoekers voor deze gelegenheid graag de moeite om naar Gouda te komen. Naast de Kerstsfeer in de historische binnenstad van Gouda is het bijwonen van deze speciale Black Gospel Nights, in één van de mooiste kerken van Gouda, het absolute hoogtepunt.

black gospel night podium.jpg

Tickets alleen beschikbaar voor 22 december 2023

De line-up is ook dit jaar weer geweldig. Za-El Gospel Choir onder leiding van Elvis E en queen of (American) Black Gospel Michelle David zijn aanwezig om jullie in vervoering te brengen.  

Michelle David (zie frontfoto) is Amerikaanse van origine en dochter van een Amerikaanse dominee. Opgegroeid in de zwarte kerken van Amerika. Ze is verhuisd naar Nederland sinds ‘94 voor haar muzikale carrière in Europa. Michelle is bekend van Big, Black & Beautiful en van haar eigen band Michelle David en The True Tones, de film Abeltje en haar vele optredens bij onder andere Matthijs van Nieuwkerk. Ze mag met recht de American Queen of Gospel worden genoemd, Black gospel die je zal raken. 

Evenementdetails:

  • Datum: 21 (uitverkocht!) en 22 december 2023
  • Kerkdeuren open: 15 uur
  • Voorprogramma: Sofie de Bruijn
  • Aanvang gospelconcert:00 uur
  • Locatie: Sint Janskerk Gouda
  • Kaartverkoop: Tickets zijn alleen nog verkrijgbaar voor 22 december op blackgospelnight.nl
  • Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

black gospel night zanger elvis.jpg

Vreugde en reflectie

"Kerstmis is een tijd van vreugde en reflectie," zegt Hans Peter van den Bosch , oprichter van Eigenwijze Evenementen B.V. "We hopen dat ons gospelconcert mensen zal inspireren en herinneren aan de diepere betekenis van deze prachtige tijd van het jaar."

Voor meer informatie over “Black Gospel Night" en om uw kaarten te reserveren, kunt u terecht op www.blackgospelnight.nl

"Laat “Black Gospel Night" je Kerstmis verlichten en verrijken met prachtige gospelmuziek, kerstliederen en inspiratie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 21 (uitverkocht!) en 22 december in de Sint-Janskerk in Gouda voor een onvergetelijke avond", aldus Van den Bosch.

Over Eigenwijze Evenementen B.V.

Eigenwijze Evenementen B.V. is een vooraanstaande evenementenorganisatie die zich toelegt op het creëren van gedenkwaardige en inspirerende ervaringen voor de gemeenschap en organisaties. Met een passie voor muziek en cultuur streven we ernaar om evenementen te organiseren die harten raken en mensen samenbrengen.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:58

Primeur voor Gouda: Melbourne Coffee in stationshal gaat 4 maart open

In de stationshal van Station Gouda, aan de centrumzijde, komt de Australische koffiezaak Melbourne Coffee. Hiervoor is circa 177 m² verhuurd aan Melbourne Coffee. Gouda heeft hiermee een primeur. De Australische koffieketen opent in Gouda haar eerste vestiging in Nederland. En wel op maandag 4 maart. Basis Bedrijfshuisvestiging deed hiervoor de bemiddeling.  

Voetbal vandaag 13:23

DONK loopt tegen eerste seizoensnederlaag op

Een bij vlagen goed spelend DONK is tegen een verdedigend ingesteld Alphia door persoonlijke fouten tegen de eerste thuisnederlaag aangelopen: 1-2. Door dit resultaat zakken de Gouwenaars nu naar plek twee, drie punten achter VUC en gelijk met HVV.

Advertorial Feest vandaag 12:49

Organisatie Koningsnacht en Koningsdag in handen van De Theaterbakkerij

De Theaterbakkerij neemt dit jaar de organisatie van Koningsnacht en Koningsdag op de Markt van Gouda op zich. Zo maakte Ruud Bakker zaterdagmiddag bekend in de spelershome van Jodan Boys waar De Theaterbakkerij het buffet bij de wedstrijd Jodan Boys-Woudenberg sponsorde en waar De Theaterbakkerij de plannen voor 2024 presenteerde.

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie.