Sport Op Zaterdag

Laatste seizoen-uitzending Sport Op Zaterdag vanuit de Griek

De voetbalcompetities zijn inmiddels afgelopen. Dat betekent dat Sport Op Zaterdag ook met vakantie gaat tot en met eind augustus. Traditioneel wordt afgesloten met een locatie-uitzending: Op 1 juli zendt Sport Op Zaterdag samen met BR6 en Midland FM uit vanuit Grieks restaurant Rhodos aan de Lange Tiendeweg.

Diverse gasten uit de lokale en regionale sportwereld en het sportverenigingsleven schuiven aan. Eveneens zullen de wethouders van Sport uit Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Oudewater te gast zijn, als ook de burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk.

De live locatie-uitzending is van 14u00 tot 18u00 en zal na afloop ook terug te luisteren zijn via de website en als podcast.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.