Lansigt Gouda
Advertorial Maak Gouda Duurzaam

Lansigt Gouda maakt duurzame keuzes bij herinrichting pand

Vandaag, dinsdag 6 september, is het Duurzame Dinsdag, de Prinsjesdag van de duurzaamheid. Vernieuwende, duurzame ideeën en initiatieven uit de samenleving worden op deze dag onder de aandacht gebracht van politiek Den Haag. ZoGouds.nl brengt daarbij vernieuwende, duurzame ideeën en initiatieven uit het Goudse onder jullie aandacht. Wat denk je bijvoorbeeld van het vernieuwe pand van Lansigt Gouda aan de Burgemeester van Reenensingel.

lansigt pand gouda.jpg

Lansigt vestiging Gouda is vernieuwd

Afgelopen week is het vernieuwde pand van Lansigt in Gouda feestelijk geopend. Na het pand in Alphen aan den Rijn, is nu ook de vestiging in Gouda aan de Burgemeester van Reenensingel heringericht. Van aparte hokjes en kantoortjes, naar een meer open design met veel groen en kleur. Een nieuwe, frisse en moderne look-and-feel, waar de Lansigt collega's zich prettig in voelen en samen hun ambities kunnen aanjagen.

lansigt openingsfeest Gouda.jpg

Samen vieren

Bij Lansigt is het, naast ambities aanjagen, ook belangrijk om samen successen te vieren. De opening van het nieuwe pand is daarom uitgebreid gevierd, samen. Met alle collega's, maar ook hun dierbaren. Een uitstekend moment om het thuisfront te laten zien waar mama, papa, tante of opa aan het werk is.
 
Verschillende foodtrucks zorgden voor een heerlijk hapje, drankje en toetje op deze vrijdagmiddag. Een goochelaar verzorgde het entertainment voor jong en oud. Kortom: een gezellig feestje met een ontspannen sfeer.

Duurzaamheid en één geheel

Wat maakt dat Lansigt graag en trots haar nieuwe kantoorpand aan familie en vrienden laat zien? In de nieuwe inrichting is opnieuw gekozen voor veel glas, groen en zijn duurzame keuzes gemaakt. Niet alles is namelijk zomaar vervangen, er is juist goed gekeken wat er hergebruikt kon worden.

De frisse en moderne look-and-feel in Alphen aan den Rijn is doorgetrokken in Gouda. Zo ontstaat er meer eenheid en worden ook hier de kernwaarden van Lansigt benadrukt: dichtbij, ondernemend en energiek.

lansigt entree balie.jpg

Benieuwd naar het kantoor?

Wil ook jij samen vieren en samen ambities aanjagen? Spreken de kernwaarden van Lansigt jou ook aan? Bij Lansigt zijn ze altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met het bedrijf willen groeien. Bekijk de website voor jouw nieuwe kans.

www.werkenbijlansigt.nl


Meer nieuws

Boeken vandaag 13:50

Vrijwilligerspenningen voor vrijwilligers Boek aan Huis

Wethouder Thierry van Vugt reikte donderdag vrijwilligerspenningen uit aan Jannie Jacobse, Marjoke Schuurmans en Janny Dekker van Bibliotheek Gouda. Dit in het kader van Bibliotheek aan Huis waarvoor zij al ruim twee decennia boeken bezorgen. En voor voor leesplezier én sociale verbinding zorgen.

Advertorial Film vandaag 13:37

Nu in Cinema Gouda: Back to Black!

Op 18 april komt de gloednieuwe biografische film Back to Black uit, een ode naar één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. Amy's levensverhaal komt tot zijn recht op het witte doek, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot de succesvolle, maar donkere kant van haar carrière. Uiteraard ook te zien in Cinema Gouda. 

Opinie vandaag 13:01

Nachtkaars

Het getal 13 staat wereldwijd bekend als een ongeluksgetal. Niet iedereen is het daarmee eens en vindt dat onzin. Maar ik kan me voorstellen dat veel Goudse voetbalsupporters, gezien de resultaten van afgelopen zaterdag 13 april en de gevolgen daarvan, toch uitgaan van een ongeluksgetal. 

Evenementen vandaag 09:27

Sprekers brengen Goudse Kaasmarkt tot leven in passend outfit

Iedere donderdag is de Markt van Gouda het toneel van een eeuwenoude traditie: de Goudse Kaasmarkt. Toeristen van over de hele wereld verzamelen zich om te genieten van dit spektakel, waar boeren onderhandelen met handelaren, kaas wordt gewogen in de Waag en kaasmeisjes de kazen aanprijzen. Temidden van dit levendige schouwspel staan de sprekers van de Kaasmarkt, in passend outfit.