Lansigt Gouda

Lansigt vestiging Gouda is vernieuwd

Afgelopen week is het vernieuwde pand van Lansigt in Gouda feestelijk geopend. Na het pand in Alphen aan den Rijn, is nu ook de vestiging in Gouda aan de Burgemeester van Reenensingel heringericht. Van aparte hokjes en kantoortjes, naar een meer open design met veel groen en kleur. Een nieuwe, frisse en moderne look-and-feel, waar de Lansigt collega's zich prettig in voelen en samen hun ambities kunnen aanjagen.

lansigt energie kamer.jpg

Samen vieren

Bij Lansigt is het, naast ambities aanjagen, ook belangrijk om samen successen te vieren. De opening van het nieuwe pand is daarom uitgebreid gevierd, samen. Met alle collega's, maar ook hun dierbaren. Een uitstekend moment om het thuisfront te laten zien waar mama, papa, tante of opa aan het werk is.
 
Verschillende foodtrucks zorgden voor een heerlijk hapje, drankje en toetje op deze vrijdagmiddag. Een goochelaar verzorgde het entertainment voor jong en oud. Kortom: een gezellig feestje met een ontspannen sfeer.

lansigt openingsfeest Gouda.jpg

Duurzaamheid en één geheel

Wat maakt dat Lansigt graag en trots haar nieuwe kantoorpand aan familie en vrienden laat zien? In de nieuwe inrichting is opnieuw gekozen voor veel glas, groen en zijn duurzame keuzes gemaakt. Niet alles is namelijk zomaar vervangen, er is juist goed gekeken wat er hergebruikt kon worden.

lansight kamer groen.jpg

De frisse en moderne look-and-feel in Alphen aan den Rijn is doorgetrokken in Gouda. Zo ontstaat er meer eenheid en worden ook hier de kernwaarden van Lansigt benadrukt: dichtbij, ondernemend en energiek.

lansight koffie corner.jpg

Benieuwd naar het kantoor?

Wil ook jij samen vieren en samen ambities aanjagen? Spreken de kernwaarden van Lansigt jou ook aan? Bij Lansigt zijn ze altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met het bedrijf willen groeien. Bekijk de website voor jouw nieuwe kans.

www.werkenbijlansigt.nl


Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.

Opinie vandaag 11:10

Uniek monument wordt hersteld!

Al jarenlang zet ik me in voor het opknappen van historische panden in de binnenstad van Gemeente Gouda. Nu stond enige tijd het Tapijthuis uit de 16e eeuw (!!) te koop, nadat de bekende kunstenaar Menno Meijer was overleden. Met enkele andere Gouwenaars zijn we vervolgens een burgerinitiatief gestart om aandacht voor dit unieke pand te vragen. Het pand is nu verkocht en wordt door de nieuwe eigenaar helemaal opgeknapt zodat we over een paar jaar weer een prachtig historisch pand rijker zijn en de binnenstad nog mooier wordt!