Lansigt Gouda

Lansigt vestiging Gouda is vernieuwd

Afgelopen week is het vernieuwde pand van Lansigt in Gouda feestelijk geopend. Na het pand in Alphen aan den Rijn, is nu ook de vestiging in Gouda aan de Burgemeester van Reenensingel heringericht. Van aparte hokjes en kantoortjes, naar een meer open design met veel groen en kleur. Een nieuwe, frisse en moderne look-and-feel, waar de Lansigt collega's zich prettig in voelen en samen hun ambities kunnen aanjagen.

lansigt energie kamer.jpg

Samen vieren

Bij Lansigt is het, naast ambities aanjagen, ook belangrijk om samen successen te vieren. De opening van het nieuwe pand is daarom uitgebreid gevierd, samen. Met alle collega's, maar ook hun dierbaren. Een uitstekend moment om het thuisfront te laten zien waar mama, papa, tante of opa aan het werk is.
 
Verschillende foodtrucks zorgden voor een heerlijk hapje, drankje en toetje op deze vrijdagmiddag. Een goochelaar verzorgde het entertainment voor jong en oud. Kortom: een gezellig feestje met een ontspannen sfeer.

lansigt openingsfeest Gouda.jpg

Duurzaamheid en één geheel

Wat maakt dat Lansigt graag en trots haar nieuwe kantoorpand aan familie en vrienden laat zien? In de nieuwe inrichting is opnieuw gekozen voor veel glas, groen en zijn duurzame keuzes gemaakt. Niet alles is namelijk zomaar vervangen, er is juist goed gekeken wat er hergebruikt kon worden.

lansight kamer groen.jpg

De frisse en moderne look-and-feel in Alphen aan den Rijn is doorgetrokken in Gouda. Zo ontstaat er meer eenheid en worden ook hier de kernwaarden van Lansigt benadrukt: dichtbij, ondernemend en energiek.

lansight koffie corner.jpg

Benieuwd naar het kantoor?

Wil ook jij samen vieren en samen ambities aanjagen? Spreken de kernwaarden van Lansigt jou ook aan? Bij Lansigt zijn ze altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met het bedrijf willen groeien. Bekijk de website voor jouw nieuwe kans.

www.werkenbijlansigt.nl


Meer nieuws

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie. 

Advertorial Koor vandaag 11:29

Toonkunst Gouda voert Johannes Passion op in Sint Janskerk

300 jaar na de eerste uitvoering in 1724 voert Toonkunst Gouda in de SintJanskerk de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach uit, een oratorium met als onderwerp het lijden en sterven van Jezus naar het Evangelie volgens Johannes. De uitvoering vindt plaats op vrijdag 15 maart.

Calamiteiten vandaag 11:19

Het onbewaakte ogenblik

Het onbewaakte ogenblik. Dat klinkt als de titel van een bestseller, maar werd voor een treinreiziger vanavond de akelige waarheid. De 22 jarige reiziger uit Nieuwerkerk aan den IJssel was met de trein onderweg naar huis. De tas van de man lag boven hem in het bagagerek. Ondanks dat zijn tas pal boven hem lag lukte het iemand toch om de tas in een onbewaakt moment te stelen.