Goudse Weekendschool

Leerlingen Goudse Weekendschool bezoeken restaurant Brunel

Twee klassen van de Goudse Weekendschool bezochten zondag Restaurant Brunel aan de Hoge Gouwe. De leerlingen mochten spannende hapjes proeven, leerden hoe je een tafel netjes dekt en oefenden met het lopen door een restaurant met borden op je arm.

horeca brunel weekend school tafel aankleding.jpg

Lessen

Eigenaar Sjoerd van Hintum van Restaurant Brunel werkt elk jaar mee aan de lessen van de Goudse Weekendschool.

Het team en de leerlingen van de Weekendschool waardeerden de gastvrijheid dit jaar extra: "Hoe bijzonder is het dat we welkom zijn, zo kort na de gedwongen sluiting als gevolg van een brand", aldus Carola Hoets, coördinator bij de Weekendschool.

"Dankjewel Sjoerd van Hintum en je geweldige team voor deze superleuke les!", zo laat Nynke van den Brink,
directeur Goudse Weekendschool, weten.

horeca brunel weekend school.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Geschiedenis gisteren 11:52

Werk mee aan het kunstwerk voor Keti Koti

Keti Koti, de afschaffing van de slavernij, wordt op 1 juli gevierd. Ook in Gouda. Speciaal voor de viering van Keti Koti richt museum Gouda een expositie in. Het museum heeft Miriam Piña gevraagd om voor deze gelegenheid een kunstwerk te maken.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 11:31

Gratis festival Gouda Maakt Toekomst is terug!

Op zondag 4 juni 2023 van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!  

Evenementen gisteren 11:18

Goudse Hofstedendagen: feest aan 2 kilometer Bloemendaalseweg

De Goudse Hofstedendagen worden op zaterdag 3 en zondag 4 juni voor de 44-ste keer gehouden. Dit feestelijke weekend is te bezoeken van 11u00-17u00 en vindt plaats langs de Bloemendaalseweg. Veel bewoners en organisaties houden open huis en bieden een kijkje in hun pand en erf en in hun bezigheden.

Ondernemen gisteren 10:38

Goudse Haringparty tijdens Goudse Bedrijvendag

Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda houden op 20 juni, vanaf 16u30, een Goudse Haringparty. Dit in het kader van de Goudse Bedrijvendag. De bijeenkomst van en voor Goudse ondernemers is bij het nieuwe Strandpaviljoen Gouwestrand op Goudasfalt. 

Advertorial Exposities gisteren 10:16

Expositie Daniël Tavenier in Kunstuitleen

Kunstuitleen Gouda toont tot en met 24 juni de tentoonstelling ‘De reizende kunstenaar. Daniël Tavenier op reis met schetsboek en schilderslinnen’. In deze expo laat de Kunstuitleen de spontane reisimpressies van Daniël Tavenier zien, die hij schilderde en optekende in onder meer Bretagne, Ierland en Venetië. Inspiratie opdoen voor de zomervakantie? Kom dan kijken!