Advertorial Win-actie

Lego & Friends bouwt een feestje in Winkelcentrum Bloemendaal

In winkelcentrum Bloemendaal wordt zaterdag 15 juni een dag vol verrassingen gehouden voor jong en oud. In samenwerking met Lego & Friends belooft het evenement een feest te worden met tal van activiteiten en spannende momenten. Maar dat is niet alles. Voor de echte Lego-liefhebbers is er een speciale win-actie waarbij een schitterend Lego speelgoedpakket te winnen is!

wc bloemendaal winactie lego speelgoedpakket.jpg

Dag vol Plezier met Lego & Friends

Op 15 juni zullen Lego & Friends aanwezig zijn in het winkelcentrum om bezoekers te vermaken met allerlei activiteiten. Van interactieve bouwworkshops tot meet-and-greets met bekende Lego-figuren, het programma zit boordevol leuke en creatieve momenten. Het is een perfecte gelegenheid voor gezinnen om samen plezier te hebben en de verbeelding van hun kinderen te stimuleren.

Doe Mee en Win!

Naast alle activiteiten wordt er een geweldige winactie gehouden. Iedereen maakt kans op een fantastisch Lego speelgoedpakket. Om mee te doen, hoeven deelnemers slechts een paar eenvoudige stappen te volgen:

  1. Volg Winkelcentrum Bloemendaal op Instagram en Facebook.
  2. Geef het bericht over de winactie een like.
  3. Laat in de reacties weten waarom jij het Lego speelgoedpakket wilt winnen.

De actie loopt tot en met 13 juni, waarna op 14 juni de gelukkige winnaar bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt die dag een persoonlijk bericht van de organisatie.

Waarom Meedoen?

Lego is al decennia een favoriet speelgoed voor kinderen en volwassenen. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en plezier. Door mee te doen aan deze winactie, maak je niet alleen kans op een waardevol pakket, maar ondersteun je ook de community van het winkelcentrum en de betrokkenheid bij lokale evenementen.

Dus waar wacht je nog op? Volg de instructies, doe mee aan de winactie en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een geweldig Lego speelgoedpakket. Kom op 15 juni naar het winkelcentrum voor een dag vol verrassingen en beleef de magie van Lego & Friends!

Voor meer informatie over het evenement en de winactie, bezoek onze social media pagina’s en blijf op de hoogte van alle updates. Mis deze kans niet en zorg dat je erbij bent!


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.