Olympia

Liefhebbers Jeu de Boules zoeken elkaar weer op

De winterstop is voorbij: de liefhebber van jeu de boules gaan weer naar buiten en zoeken elkaar op. De jeu de boules groep is weer wekelijks op woensdagmiddag vanaf 13u30 bij Olympia te vinden. Deelname is gratis. Drankje na afloop voor eigen rekening. Een ieder is welkom!

Op de fundering van voorheen het kleedkamercomplex heeft het onderhoudsteam van Olympia na de oplevering van het nieuwe clubgebouw in 2014 een jeu de boulesbaan aangelegd. Met financiële steun van de Stichting Jacques Bezemer (oud Olympiaan). De baan is onderdeel van het Leen den Braber plaza, vernoemd naar het overleden erelid Leen den Braber. Iedere woensdagmiddag wordt hier jeu de boules gespeeld.

Wanneer? Op woensdagmiddag 

Hoe laat? Start 13u30

Organisatie Pim van 't Hoog en Vincent Govers

Meedoen? Iedereen is van harte welkom. Mee doen is gratis. Kom een keer kijken!

Na afloop (voor eigen rekening) wordt een drankje gedronken in de kantine of op het terras.

Communicatie De deelnemers houden contact in een app-groep. Er is een winter en een zomerstop en bij slechte weersomstandigheden wordt de activiteit afgelast. 

Winterstop seizoen '22/'23: van 23 november t/m 25 januari wordt er niet op de baan van Olympia gespeeld. Bij goede weersomstandigheden starten ze weer op 1 februari 2023

Extra activiteiten de leden van de jeu de boulesgroep zijn ook van harte welkom bij de extra activiteiten georganiseerd vanuit de walkingfootballgroep zoals de einde seizoensbarbecue (in 2023 op 2 juni met vooraf een puzzel fietstocht)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid