Olympia

Liefhebbers Jeu de Boules zoeken elkaar weer op

De winterstop is voorbij: de liefhebber van jeu de boules gaan weer naar buiten en zoeken elkaar op. De jeu de boules groep is weer wekelijks op woensdagmiddag vanaf 13u30 bij Olympia te vinden. Deelname is gratis. Drankje na afloop voor eigen rekening. Een ieder is welkom!

Op de fundering van voorheen het kleedkamercomplex heeft het onderhoudsteam van Olympia na de oplevering van het nieuwe clubgebouw in 2014 een jeu de boulesbaan aangelegd. Met financiële steun van de Stichting Jacques Bezemer (oud Olympiaan). De baan is onderdeel van het Leen den Braber plaza, vernoemd naar het overleden erelid Leen den Braber. Iedere woensdagmiddag wordt hier jeu de boules gespeeld.

Wanneer? Op woensdagmiddag 

Hoe laat? Start 13u30

Organisatie Pim van 't Hoog en Vincent Govers

Meedoen? Iedereen is van harte welkom. Mee doen is gratis. Kom een keer kijken!

Na afloop (voor eigen rekening) wordt een drankje gedronken in de kantine of op het terras.

Communicatie De deelnemers houden contact in een app-groep. Er is een winter en een zomerstop en bij slechte weersomstandigheden wordt de activiteit afgelast. 

Winterstop seizoen '22/'23: van 23 november t/m 25 januari wordt er niet op de baan van Olympia gespeeld. Bij goede weersomstandigheden starten ze weer op 1 februari 2023

Extra activiteiten de leden van de jeu de boulesgroep zijn ook van harte welkom bij de extra activiteiten georganiseerd vanuit de walkingfootballgroep zoals de einde seizoensbarbecue (in 2023 op 2 juni met vooraf een puzzel fietstocht)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.