Advertorial Muziek

Lokale talenten op GOUDasfalt bij muziekprogramma Open Atelier Gouda

Dit jaar voegen GOUDasfalt en Stichting Culturele Verrassingen een nieuw element toe aan het Open Atelier Gouda-evenement dat plaatsvindt op 12, 13 en 14 april: een speciaal muziekprogramma dat gewijd is aan het ontdekken van lokale muzikale talenten en het bieden van een podium aan opkomende artiesten.

Drie dagen

Het muziekprogramma, verspreid over drie dagen, omvat totaal tien opkomende acts in verschillende stijlen en  genres. Van alternatieve rock tot elektronische beats, het programma belooft een veelzijdige en levendige sfeer te creëren, waardoor bezoekers een breed scala aan muzikale ervaringen kunnen ontdekken.

Vermaken

“Het doel van het muziekprogramma gaat verder dan enkel het publiek vermaken; het is ook gericht op het ondersteunen en aanmoedigen van lokaal talent. Door deze opkomende bands een platform te bieden, hopen we bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de bloeiende muziekscene in Gouda”, aldus Marcel Kamphuis van
Stichting Culturele Verrassingen.

Het muziekprogramma wordt mogelijk gemaakt met de steun van GoudApot.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.