Maak dit weekeinde een ritje in een stoomtrein van en naar Gouda

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober is op beide dagen de stoomfluit weer te horen in Gouda en omgeving. Ieder uur rijdt er een stoomtrein van Stoom Stichting Nederland tussen het Depot in Rotterdam Kralingen en Gouda vice versa.

Liefhebbers van stoomtreinen kunnen bij station Gouda instappen en een ritje maken met deze ouderwetse treinen. Dat op beide dagen van 10u00 tot 17u00 in het kader van de Stoomtreindagen Rotterdam.

Op het stoomdepot van de Stoom Stichting Nederland zijn de open dagen en is er van alles te beleven voor jong en oud. 

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage naast station Gouda en dan de rit per stoomtrein naar het depot te maken. Voor kaartverkoop en tarieven : Zie de informatie op de website van het Stoomdepot : www.stoomstichting.nl/stoomtreindagen.

Volwassenen betalen 17,15 euro. Kinderen van 4 tot 12 jaar 10,- euro en kinderen onder de 4 jaar gaan gratis mee.

Het opstappunt is bij het SSN Stoomdepot aan de Rolf Hartkoornweg 50 in Rotterdam. Eindbestemming is station Gouda. Of andersom natuurlijk.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.