Maak zondag kennis met nordic walken en rolskiën

Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten aan: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk begonnen als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend. Ook dit is Langlaufvereniging Gouda!

nordic walken dames.jpg

Wandelen is populair op dit moment. Nordic walken is een heel actieve manier van wandelen. Nordic walken is dé ideale manier om lekker actief in de buitenlucht aan je conditie te werken! En wil je het nog een beetje intensiever? Probeer dan de nordic sports training Langlaufvereniging Gouda!

Of bereid je alvast voor op komende winter en leer nu rolskiën, zodat je in het najaar direct aan de slag kan op de Goudse langlaufbaan. "We geven korte rolski- en nordic walking-cursussen voor beginners. Ook zijn er wekelijks trainingen vanuit De Skihut in het Groenhovenpark, en wordt er regelmatig een tocht rond Gouda georganiseerd".

Op zondag 26 maart ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt dan een kennismakingsles rolskiën of nordic walking volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus.

Vooraf aanmelden is verplicht. Er is maar beperkt plaats dus schrijf je bijtijds in!

Tijdstip: zondag 26 maart van 13u00 tot 15u00, aanmelden verplicht
Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

Kosten rolskiën: € 10 per les voor volwassenen, € 5 voor jeugd (10 tot tot 18 jaar)

Kosten nordic walken: € 5

Bestaande leden 50% korting.

Cursussen: In april start weer een serie rolski-cursussen en nordicwalking-cursussen voor beginners, 3 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. De Langlaufvereniging Gouda heeft een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door de professionele trainers.

Inschrijven proefles


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.