Maak zondag kennis met nordic walken en rolskiën

Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten aan: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk begonnen als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend. Ook dit is Langlaufvereniging Gouda!

nordic walken dames.jpg

Wandelen is populair op dit moment. Nordic walken is een heel actieve manier van wandelen. Nordic walken is dé ideale manier om lekker actief in de buitenlucht aan je conditie te werken! En wil je het nog een beetje intensiever? Probeer dan de nordic sports training Langlaufvereniging Gouda!

Of bereid je alvast voor op komende winter en leer nu rolskiën, zodat je in het najaar direct aan de slag kan op de Goudse langlaufbaan. "We geven korte rolski- en nordic walking-cursussen voor beginners. Ook zijn er wekelijks trainingen vanuit De Skihut in het Groenhovenpark, en wordt er regelmatig een tocht rond Gouda georganiseerd".

Op zondag 26 maart ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt dan een kennismakingsles rolskiën of nordic walking volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus.

Vooraf aanmelden is verplicht. Er is maar beperkt plaats dus schrijf je bijtijds in!

Tijdstip: zondag 26 maart van 13u00 tot 15u00, aanmelden verplicht
Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

Kosten rolskiën: € 10 per les voor volwassenen, € 5 voor jeugd (10 tot tot 18 jaar)

Kosten nordic walken: € 5

Bestaande leden 50% korting.

Cursussen: In april start weer een serie rolski-cursussen en nordicwalking-cursussen voor beginners, 3 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. De Langlaufvereniging Gouda heeft een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door de professionele trainers.

Inschrijven proefles


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Voetbal vandaag 13:23

DONK loopt tegen eerste seizoensnederlaag op

Een bij vlagen goed spelend DONK is tegen een verdedigend ingesteld Alphia door persoonlijke fouten tegen de eerste thuisnederlaag aangelopen: 1-2. Door dit resultaat zakken de Gouwenaars nu naar plek twee, drie punten achter VUC en gelijk met HVV.

Advertorial Feest vandaag 12:49

Organisatie Koningsnacht en Koningsdag in handen van De Theaterbakkerij

De Theaterbakkerij neemt dit jaar de organisatie van Koningsnacht en Koningsdag op de Markt van Gouda op zich. Zo maakte Ruud Bakker zaterdagmiddag bekend in de spelershome van Jodan Boys waar De Theaterbakkerij het buffet bij de wedstrijd Jodan Boys-Woudenberg sponsorde en De Theaterbakkerij de plannen voor 2024 presenteerde.

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie.