Alpha Makelaardij

Makelaarsstafje voor Mirna Bredt van Alpha Makelaardij

Voor Alpha Makelaardij en in het bijzonder voor eigenaresse Mirna Bredt was 10 maart 2022 een bijzondere dag. Het is 25 jaar geleden dat Mirna is beëdigd door de rechtbank tot makelaar. Mirna ontving daarvoor het makelaarsstafje uit handen van Robert Roos, namens de NVM afdeling Gouda.

"Elke dag geniet zij van het vak en ze is een kei in het uitoefenen ervan! We zijn dan ook als team enorm trots op haar", zo laten haar vrouwelijke collega's weten.
 
 
Van harte Mirna!! Ook namens ZoGouds.nl

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.