Jodan Boys, Dionne VJ
Advertorial Voetbal

Marco Veenhuis erelid van Jodan Boys

In de recent gerenoveerde Gouwekerk geschiedde woensdagavond de aftrap van het 90-jarig jubileum van CVV De Jodan Boys. Met 220 gasten en de spelers en speelsters van de selecties van Jodan Boys in de bediening. Marco Veenhuis werd tijdens het jubileumdiner benoemd tot erelid van Jodan Boys.

Viergangendiner

Maar liefst 220 gasten genoten in een bijzondere setting van een heerlijk vier gangendiner. Tussen de gangen door speelde zanger/pianist Alexander Broussard, bijgestaan door zangeres Nikki en saxofonist Sandy, de ene na de andere grote hit. Tijdens de laatste nummers had vrijwel iedereen zijn of haar zitplaats verruild voor een plaats op de dansvloer.

Marco Veenhuis benoemd tot erelid

Halverwege de avond nam voorzitter Marco Kastelein het woord. Hij sprak de aanwezigen toe over de grote verdiensten van Marco Veenhuis voor Jodan Boys in de afgelopen decennia. Veenhuis is al dertig jaar verbonden aan Jodan Boys. Zijn jarenlange hoofdsponsorschap, diverse vrijwilligerstaken, het mede mogelijk maken van de nieuwbouw en vele andere hoogtepunten passeerden de revue. De benoeming tot erelid aan het einde van het betoog werd vanuit de zaal met een langdurig applaus ondersteund.

Volgende activiteiten

De komende twaalf maanden staan er nog veel meer jubileumactiviteiten gepland voor alle doelgroepen binnen de club. De volgende festiviteit is een tweedaags muziekevent in de buitenlucht op het eigen Sportcomplex Oosterwei. Op vrijdag 14 juni nemen drie tribute bands en een DJ de bezoekers onder de naam “A Tribute to our History!” mee op een muzikale reis door de clubgeschiedenis. Een dag later op zaterdag 15 juni is er muziek uit het heden en recentere verleden met optredens van onder andere Freddy Moreira, Ammar en coverband Party Pulse.

De online kaartverkoop is inmiddels gestart. Combitickets voor deze tweedaagse zijn beschikbaar voor een bedrag van € 19,34, verwijzend naar oprichtingsjaar 1934. Jodan Boys hoopt tijdens dit evenement niet alleen leden, maar ook andere bezoekers uit de regio te begroeten.


Meer nieuws

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Mobiele Milieustraat komt volgende week naar je toe

Bij de Mobiele Milieustraat kun je gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. Bijvoorbeeld: hout, puin, elektra, kunststof, metalen, KCA en papier. Reserveren voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat is niet nodig.

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.