De Goudse Businessclub

Mark Tuitert geeft presentatie bij De Goudse Businessclub

De ondernemers van De Goudse Businessclub (DGB) komen dinsdag 5 juli weer bij elkaar. Dit voor een meeting om elkaar te ontmoeten, te leren kennen en elkaar te helpen met elkaars business. DGB is te gast in de VIP ruimte van het Gouda Open Air festival in het Groenhovenpark. Daarbij verzorgt Restaurant Viejee's een BBQ. Verder geeft voormalig topschaatser Mark Tuitert een presentatie.

Mark Tuitert deelt in zijn presentatie op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset!

Programma
17u30 Inloop
18u00 Welkomstwoord voorzitter plus voorstellen Gouda Open Air Festival
18u15 Mark Tuitert
19u15-19u30 Start BBQ verzorgd door Viejees en mogelijkheid tot netwerken
21u00-22u00 Afsluiting

Tickets zijn € 20,- per persoon, inbegrepen zijn: de BBQ en 3 consumptiemunten

Met wie ga jij netwerken tijdens de komende meeting van de Goudse Businessclub?

Kom je ook? meld je dan aan via deze link: https://lnkd.in/e944Cdbr


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 11:47

Koninklijke aanbiedingen bij Klant is Koning VIP-avonden Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia heeft iets speciaals voor jou in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP-avonden bij Diertotaal Utopia, met koninklijke aanbiedingen en leuke verrassingen.

Advertorial Koningsdag vandaag 11:34

Oranjeconcert op Koningsdag in Sint Janskerk

Uiteraard wordt op Koningsdag het traditionele Goudse oranjeconcert weer uitgevoerd in de Sint-Jan. Met medewerking van onder meer Gouda’s Harmonie De Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia Gouda.

Sport en recreatie vandaag 10:39

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Opinie vandaag 10:00

Kleurrijke sokken

Ik was deze week op een jaarlijkse bijeenkomst voor specialisten en klanten van een groot Amerikaans IT-bedrijf. Dit soort bijeenkomsten hebben een huizenhoog yuppie gehalte met grote parkeerplaatsen voor dure auto’s en een hoog ons-kent-ons gehalte.

Ere wie ere toekomt vandaag 08:58

Vrijwilligerspenning Gouda voor Leen Ouweneel

Leen Ouweneel heeft dinsdag uit handen van wethouder Thierry van Vugt de vrijwilligerspenning van Gouda gekregen. Ouweneel is als sinds 1982 actief bij Stichting Vrienden van Archief en Librije. Onder andere als penningmeester.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.