Marley Berkvens verdedigt volgend seizoen kleuren Jodan Boys

De selectie van volgend jaar begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat vorige week bekend werd dat Bart van der Voort overkomt van Argon en dat Adil Akanioui nog een jaar blijft, is er weer spelersnieuws. Marley Berkvens (31) komt volgend seizoen bij Jodan Boys spelen. Berkvens komt over van Sportlust’46. 

Karel van den Heuvel, vice-voorzitter en hoofd commerciele zaken bij Jodan Boys, is blij met de komst van Berkvens. "Bij Jodan Boys houden we altijd onze ogen open voor versterkingen uit de regio. Marley woont in Bodegraven, heeft een BVO achtergrond en speelt al jarenlang wekelijks op divisieniveau. We zijn er niet alleen van overtuigd dat hij extra voetballende kwaliteit brengt in onze selectie voor komend seizoen, maar zien ook een rol voor Marley in het coachen en begeleiden van talentvolle spelers uit onze eigen opleiding."

Berkvens zelf is ook content met de overstap naar Jodan Boys. "Het is leuk om weer met bekenden op het veld te staan. Roy (Rondeltap, red.) en Leroy (Brank, red.) ken ik van buiten het voetbal, daarnaast voetballen er nog de nodige spelers die ik vanuit de periode dat ik als jongere speler mee mocht trainen nog ken. De ambitie van Jodan Boys spreekt mij aan. Daarnaast ben ik enthousiast over de manier waarop de trainer (Mark Evers, red.) wil spelen. Ik wil graag belangrijk zijn voor het team en inzicht, kennis en ervaring overbrengen op de jongere spelers in de selectie."

Tussenstand Spelersgroep Jodan Boys seizoen 2024-2025

Blijven: Adil AkaniouiJoey Vergunst, Zakaria Musaui, Milan HartelohRick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Vertrekken:

Stopt: Michel Verkaik

Komt: Marley Berkvens (Sportlust’46), Bart van der Voort (Argon), Bob Prins (vv de Meern)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.