De Goudse Waarden
Advertorial Onderwijs

Mavo, TTO en Gymnasiummiddag bij De Goudse Waarden

Bij De Goudse Waarden is er woensdagmiddag een Mavo, TTO en Gymnasiummiddag. Je kunt je nog aanmelden.

goudse waarden doe middag 13 december 2023.jpeg

Indruk

Leerlingen met een mavo programma krijgen een indruk van het onderwijs op de mavo van De Goudse Waarden. Ze doen dat door middel van een opdracht waarbij ze met hun handen aan de slag gaan. "We laten ze ervaren wat ons praktijk gerichte programma inhoudt op de mavo", aldus Alexander van der Kooi. 

Leerlingen met een vwo advies die interesse hebben in het gymnasium krijgen proeflessen klassieke talen en gaan aan de slag bij natuurkunde. Zowel op onderzoek als analytisch vlak krijgen ze een indruk van de inhoudelijke lessen op het gymnasium. 

Engelse taal

Leerlingen met een havo/ vwo advies die geïnteresseerd zijn in de wereld om hun heen en zich internationaal willen oriënteren volgens verschillende proeflessen in het Engels. "We vertellen dat ze op diverse uitwisselingen gaan en de Engelse taal beter leren beheersen", vertelt Van der Kooi. 

Voor de gymnasium en Tto middag zijn al veel aanmeldingen, maar daar is nog plaats voor leerlingen die spontaan langs willen komen morgen. De kennismakingsmiddag start om 14u00 in de aula. Voor de mavo proefles middag kan niet meer aangemeld worden. 


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.