Advertorial Film

Meivakantie is filmvakantie bij Cinema Gouda

Cinema Gouda brengt een vol programma in de meivakantie! Nieuw deze week zijn 'Garfield', 'Challengers', 'Breathe' & 'Tarot'. Nederlandse romcom 'Bed & Breakfast' is donderdag officieel in première gegaan. Zin in iets meer actie? Vanaf woensdag is 'The Kingdom of the Planet of the Apes' te zien!

ZO 12 MEI MOEDERDAGSPECIAL – The Braid
Inloop 14u00 | start film 14u30
Een prachtige boekverfilming van de gelijknamige bestseller. Drie vrouwen, drie continenten en drie culturen. Toch zijn hun verhalen over het doorzettingsvermogen van vrouwen met elkaar verbonden. Laat je moeder in de watten leggen met een glas prosecco en een heerlijk zoet hapje voorbereid door onze cateraar.

ZO 12 MEI MOEDERDAGSPECIAL – Bed & Breakfast
Inloop 14u30 | start film 15u00
Workaholic Sarah neemt tot haar eigen verbazing ontslag. Op zoek naar structuur gaat ze passen op de Bed & Breakfast van haar tante. Wat moet dit stadse meisje tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Laat je moeder in de watten leggen met een glas prosecco en een heerlijk zoet hapje voorbereid door onze cateraar.

ZO 12 MEI 50+ PREVIEW – Carmina Burana
13u00 Een prachtige registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne. Zie deze film met verbluffend Dolby Atmos geluid. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

ZO 19 MEI 50+ PREVIEW – I Am the River, The River is Me
15u00 Indrukwekkende documentaire over de Whanganui Rivier in Nieuw Zeeland. Deze rivier kreeg in 2017, als eerste ter wereld, dezelfde rechten als een mens. De inheemse stammen nemen een groep documentairemakers mee op een adembenemende reis over de rivier.

DO 23 MEI MANNENAVOND – Furiosa: A Mad Max Saga
Inloop 19u30 | film start 20u00 Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Furiosa moet vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis. Tickets inclusief een broodje bal met satésaus & Grolsch Beugel!

ZO 26 MEI 50+ PREVIEW – Maria Montessori
15u00 Deze film vertelt het indrukwekkende verhaal van een vrouw die haar tijd ver vooruit was en die streed voor haar nieuwe onderwijsmethode in een tijd die werd gedomineerd door mannen. Maria Montessori ontwikkelde een baanbrekende onderwijstechniek voor mensen met een leerstoornis. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

DI 28 MEI 50+ PREVIEW – Ezra
15u00 Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles. Geniet van deze prachtige film met o.a. Robert De Niro als één van de eersten inclusief een heerlijk glas wijn na afloop.

WO 5 JUN PREMIÈRE – Bad Boys: Ride or Die
19u30 Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht. Zie de film als eerste! Tickets inclusief een medium popcorn of nacho’s met saus en frisdrank

WO 12 JUN LADIES EVENING – De Mooiste Dag
20u00 Nadat ze een dodelijk ongeluk veroorzaakte zit schrijfster Jasmijn vast in een writersblock. Het enige wat ze schrijft zijn onbeantwoorde brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Dan neemt ze een radicaal besluit en vertrekt ze naar het hotel dat Wim runt in Marokko. De twee sluiten een onverwachte vriendschap. Er is alleen één probleem: Wim weet niet wie Jasmijn daadwerkelijk is. Een gezellige avond uit inclusief een welkomstdrankje en goodiebag.

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.