Gluren bij de Buren Gouda
Advertorial Festival

Meld je aan als act of host voor Gluren bij de Buren

Nog een paar dagen, tot 10 december, hebben lokale acts en gastvrije bewoners nog de kans om zich aan te melden voor het Goudse huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Podiumkunstenaars van alle disciplines en bewoners met knusse of kolossale huizen, en alles daartussenin, kunnen zich inschrijven via www.glurenbijdeburen.nl  

gluren bij de buren duo volle huiskamer.jpg

Verspreid over de hele stad zijn er al aanmeldingen binnengekomen van tientallen acts en huiskamers. Na 10  december wordt hieruit een veelkleurig programma samengesteld met optredens in alle wijken van Gouda.

Deelnemen betekent dat je drie korte optredens van 30 minuten in een huiskamer geeft. Of dat je jouw huiskamer op 4 februari omtovert tot een intiem podium en buurtgenoten verwelkomd bij deze verwarmende aangelegenheid.

Gluren bij de Buren maakt zich niet alleen hard voor lokale amateurkunst en talentontwikkeling, maar ook voor gezelligheid in de buurt en lage drempels voor ontmoeting. Acts en locaties kunnen zich tot en met 10 december aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met Amateurkunst makelaar Gouda. Anne-Marie Portiek opereert als verbindingsofficier tussen culturele verenigingen, draagt bij aan de promotie van amateurkunst en is een vraagbaak voor verenigingen.


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.