ZoGouds
Advertorial Media

Met paar klikken ontvang je elke dag gratis e-paper ZoGouds

Veel Gouwenaars bezoeken de website van ZoGouds.nl en/of volgen ons via Twitter, Facebook, Instagram, Threads of Bluesky. Maar er is ook nog een andere manier om via ZoGouds op de hoogte te blijven wat er in Gouda speelt. Zo verstuurt ZoGouds iedere dag (dus ook op zaterdag en zondag) minimaal 10 berichten uit Gouda via onze e-paper.

ZoGouds-nieuws

ZoGouds-nieuws bij je om de hoek en in je straat over evenementen, sport, politiek, economie, 112-berichten en nog veel meer.

Wanneer je niets meer wilt missen in en rond Gouda, schrijf je dan in voor onze e-paper. Die digitale nieuwsbrief ontvang je dagelijks rond 18u45 in je mailbox.

Meld je aan op de website, dan ontvang je zo meteen het laatste nieuws van en op ZoGouds op je pc, tablet of smartphone.

Veel leesplezier.


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.