ZoGouds
Advertorial Media

Met paar klikken ontvang je gratis e-paper ZoGouds

Veel Gouwenaars bezoeken de website van ZoGouds.nl en/of volgen ons via Twitter, Facebook en Instagram. Maar er is ook een andere manier om via ZoGouds op de hoogte te blijven wat er in Gouda speelt. Zo verstuurt ZoGouds iedere dag (dus ook op zaterdag en zondag) minimaal 10 berichten uit Gouda via onze e-paper.

ZoGouds-nieuws bij je om de hoek en in je straat over evenementen, sport, politiek, economie, 112-berichten en nog veel meer.

Wanneer je niets meer wilt missen in en rond Gouda, schrijf je dan in voor onze e-paper. Die digitale nieuwsbrief ontvang je dagelijks rond 18u45 in je mailbox.

Meld je aan op de website, dan ontvang je zo meteen het laatste nieuws van en op ZoGouds op je pc, tablet of smartphone.

Veel leesplezier.


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.