GoStores Gouda
Advertorial Winkels

Met Pinksteren doe je inspiratie op bij GoStores Gouda

Met Pinksteren naar de woonboulevard, het is een beetje traditie in Nederland. Het voorjaar betekent sowieso een nieuwe frisse start en daarbij mag een nieuw interieur niet ontbreken. GoStores Gouda heeft de interieurtrends voor 2024 voor je op een rijtje gezet. Tijd om inspiratie op te doen. 

Wonen, klussen en outdoor

Wil je een productieve werksfeer creëren in jouw thuiskantoor, de woonkamer nóg gezelliger maken of heb je eindelijk tijd om die uitgestelde klus op te pakken? Bij GoStores Gouda vind je alles op het gebied van wonen, klussen en outdoor.

gostores gouda go lente.jpg

Warme kleuren

In 2024 staan de kleuren blue, brown en burnt orange centraal. Het gaat in het nieuwe jaar om warmte en behaaglijkheid in je huis. De basiskleuren wit en zwart worden vervangen door zachte beigetinten en bruin. Hierdoor ontstaat er een contrastrijk palet van warme tinten die goed bij elkaar passen.

Verduurzaming

De laatste jaren krijgt verduurzaming een steeds grotere rol in onze samenleving maar ook in het interieur. Grote merken zoals Auping maken steeds meer eerlijkere keuzes die beter zijn voor mens en milieu. Dit doen zij bijvoorbeeld door producten te produceren van (deels) gerecycled materiaal, zoals petflessen. Door erkende duurzaamheidskenmerken ben je op de hoogte hoe jouw nieuwe meubel wordt gemaakt en wat voor inpakt dit heeft op de wereld.

Zachte rondingen

In 2023 zagen we steeds meer ronde vormen in de accessoires van het interieur. In 2024 ga je deze ronde vormen steeds meer terug zien. In veel interieurs zie je rechte lijnen en strakke vormen maar deze worden dit jaar doorbroken met meubels met zachte rondingen. Dit zie je terug in organische rondingen van bank en deze ronde vormen herhalen zich in de salontafel en het vloerkleed. Dit geeft je interieur een intieme en uitnodigende uitstraling.

Tip

Volg Facebook en Instagram van GoStores Gouda om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties. Veel shop plezier! 

Dé winkelboulevard van Gouda

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4All, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X2O Badkamers, Wereldrestaurant Atlantis. Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda

 


Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.