Sport.Gouda
Advertorial Sport en recreatie

Met SPORT.GOUDA beleef je een toffe voorjaarsvakantie

Yes! Het is bijna voorjaarsvakantie. Dat betekent dat SPORT•GOUDA weer de leukste spel- en beweegactiviteiten organiseert. Kom discozwemmen in het Groenhovenbad, doe mee met de ouder- en kindgym in Sportcentrum de Mammoet óf neem deel aan het 5x5 basketbaltoernooi. Voor alle leeftijden is er iets te beleven. 

SPORT.GOUDA flyer Voorjaar 2023.jpg

Ouder & Kind Gym

Maandag 27 februari vinden de altijd populaire Ouder & Kind Gym (0 t/m 5 jaar) en het Beweegspektakel (6 t/m 12 jaar) plaats in Sportcentrum de Mammoet. Deze activiteiten starten beide om 10:00 uur en eindigen om 12:00 uur. Gegarandeerd een ochtend vol plezier, sport en spel! Vooraf reserveren en betalen kan via de webshop op www.sportpuntgouda.nl. 

Liever komen zwemmen? Op maandag 27 februari is er, van 13:00 – 17:00 uur, ook een spelmiddag in het Groenhovenbad. Kaarten zijn te koop bij de receptie van het zwembad.

Dribble

Een dribble hier, een pass daar. Op dinsdag 28 februari kunnen jongens (12+) meedoen aan het 5x5 basketbaltoernooi in Sportcentrum de Mammoet. In teams van vijf spelers nemen zij het tegen elkaar op voor de winst. Er wordt gespeeld in twee poules, 15- en 15+. Aanmelden kan via Gro-Up Buurtwerk (Instagram DM) of bij Hassan, via 0657450225.

Woensdag 1 maart organiseert SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal voor kinderen met autisme van 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan t/m maandag 27 februari via de website www.sportpuntgouda.nl. Let op: er is per leeftijdsgroep maar plek voor 10 deelnemers dus wees er snel bij. 

Discobollen

Discobollen, een DJ en een dansje in het water. De ingrediënten voor een disco in het Groenhovenbad. Op woensdag 1 maart gaat het dak eraf tijdens het discozwemmen. Tussen 13:00 – 16:00 uur kan er gezwommen én gedanst worden. Hopelijk ben jij erbij!

Kickboksen en samen koken. Op donderdag 2 maart kunnen alle meiden (12+) meedoen aan deze unieke activiteit. Na een workshop kickboksen (15:30 – 16:30 uur) in de gymzaal op Wilsonplein, wordt er samen gekookt en gegeten (16:30 – 18:00 uur) in de kantine van CVV De Jodan Boys. Aanmelden kan vooraf via Gro-Up Buurtwerk, bij Wendy (0682692296). Of loop gerust binnen zonder aan te melden. 

Tot slot is het op vrijdag 3 maart tijd voor onze terugkerende gratis spellenkermis. Van 10:00 – 11:30 uur zijn er stempels te verdienen door aan verschillende spellen en beweegactiviteiten mee te doen. Wie gaat er met een volle stempelkaart naar huis?

Aangepaste openingstijden Groenhovenbad

In de voorjaarsvakantie zijn er aangepaste openingstijden in het Groenhovenbad. Zo kan er dagelijks recreatief gezwommen worden, en worden er leuke lessen georganiseerd zoals Aquajoggen, aquafit, baby- en peuterinstuif, Watergymnastiek en meer. Kijk voor de openingstijden en het aanbod op www.sportpuntgouda.nl


Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.