Cinema Gouda
Advertorial Cinema Gouda

Metallica live te zien en te horen in Cinema Gouda

Metallica blaast op zaterdag 19 en maandag 21 augustus tijdens hun M72 World Tour het dak van Cinema Gouda  eraf. Live vanuit Arlington Texas spelen ze elke dag een andere setlist en zijn twee avonden te zien op het grote doek.

cinema gouda metallica drummer.jpg

72 Seasons

Tijdens dit ongekend bijzondere bioscoop evenement zal de band twee avonden optreden met nummers uit hun meer dan 40-jarige carrière. Alles komt aan bod, van klassiekers zoals Kill ‘Em All tot nummers van het  langverwachte nieuwe album 72 Seasons.

Door middel van een zogeheten ‘delayed live’ wordt het tijdstip van de vertoningen aangepast aan de lokale tijdzone.

Tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan en hier zijn hier te krijgen: klik hier


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.