Advertorial Ondernemen

Miljoenenontbijt Gouda met Martin Visser

Prinsjesdag nadert en dus ook het jaarlijkse Miljoenenontbijt. Gouda Onderneemt, Rabobank, Visser & Visser en Wille Donker advocaten houden op woensdag 25 september vanaf 07u00, gezamenlijk, het Goudse Miljoenenontbijt. Ook dit jaar weer bij de Rabobank Hollandse IJssel.

De vier partijen hebben de handen ineengeslagen om je een informatieve en vooral inspirerende ochtend te bezorgen. Omdat we het belangrijk vinden dat er verbinding is tussen studenten en ondernemers, zijn er ook enkele studenten van het Hoornbeeck College actief.
 
Keynote speaker tijdens de bijeenkomst is economisch journalist en commentator Martin Visser.
 
Noteer deze datum alvast in je agenda! Gouda Onderneemt en de Goudse ondernemers kijken er naar uit om samen te genieten van een heerlijk ontbijt, waarbij de gevolgen van de kabinetsplannen op jouw bedrijf centraal zal staan.

Zie ook het videofilmpje met de aankondiging van vorig en www.miljoenenontbijtgouda.nl en Miljoenenontbijt Gouda | LinkedIn


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.