Mini-hoogwerker een sta-in-de-weg op Fluwelensingel

Een mini-hoogwerker vormt al dagenlang een sta-in-de-weg voor de weggebruikers en de bewoners van de Fluwelensingel. Melding bij de gemeente heeft geen effect: “Hebben nu geen tijd om daar naar te kijken”, zo krijgen de bewoners te horen.  

straat mini-hoogwerker fluwelensingel staand pixlr.jpg

Al dagenlang staat de mini-hoogwerker, ongebruikt en onbeheerd, op het fietspad van de Fluwelensingel. De Fluwelensingel, toch al een voorbeeld van de meest veilige singel van de stad. Volgens de laatste cijfers 4 ongelukken in drie maanden tijd.

Melding bij de gemeente heeft geen effect. “Hebben nu geen tijd om daar naar te kijken”, zo laat de gemeente weten.

Fietsende scholieren moeten de hoogwerker ontwijken, evenals  bussen, auto’s brommers, ambulances en vrachtverkeer.

“Het zal zo’n vaart niet lopen”, denkt de gemeente. Maar het ergste is de brutaliteit en asociaal gedrag van de leverancier: “zet daar maar even neer”….Bedankt!", aldus een bewoner van de Fluwelensingel.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 08:36

Feestelijke opening varkensstal en jubileumjaar kinderboerderij

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat 50 jaar! Dit laten ze daar niet ongemerkt voorbij gaan. Ze openden het jubileumjaar afgelopen zondag met de opening van de varkensstal door  Wethouder Klijmij-van der Laan en Kinderwethouder Luc van Gastel.  In de afgelopen maanden is de varkensstal opgeknapt en opnieuw ingericht. 

Advertorial Theater vandaag 08:24

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

4 en 5 mei gisteren 19:12

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Koningsdag gisteren 18:54

Hier heb je het programma voor Koningsdag

Gouds Geluk houdt op 26 en 27 april voor de eerste keer Koningsnacht en Koningsdag in Gouda. Onder de naam ‘Oranje Geluk’ kondigde de organisatie begin maart de evenementen aan. Inmiddels is bekend wie er wanneer optreedt en wat er allemaal te doen is tijdens Koningsdag. Ook krijg je hier praktische informatie over hardcups en betalen.