‘Mn beessie en ik’ op dierendag in Filmhuis Gouda

Filmhuis Gouda komt vandaag, dinsdag 4 oktober, Dierendag, met een passende en toepasselijke documentaire ‘Mn beessie en ik’. De docu ‘Mn beessie en ik’ is een verrassende film over de onafscheidelijke band tussen huisdieren en hun Nederlandse baasjes.

In de documentaire gaat het over de (soms tragikomische) behoefte aan huisdieren om een gat op te vullen in ons menselijk bestaan. In de spotlights staan bijzondere dieren: een intelligent varken, , eigenzinnige naaktkatten, een dansende hond, een spirituele naaktslak en een influencer-kat.

Voor meer informatie en kaartjes kun je hier klikken. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.